Wednesday, February 12, 2014

First Entry In 2014




Hye semua .. wah .. dah lama tak update blog .. rinddduu sih .. sekarang makin sibung dengan biz online .. sampai tak da masa nak update blog bebagai ni .. lepas ni rasa2 kena luangkan balik masa untuk update ni .. lepas ni nak selit2 sikit biz yang zaty buat sekarang ni .. 

Tuesday, October 29, 2013

Tips Untuk Kulit Kelihatan Cerah Dan Bermaya

  

Hye korang semua ... susah bebenor nak update entry sekarang ni .. aisshh .. bz memanjang ..
malam ni zaty nak share dengan korang semua tips2 kulit cerah dan berseri macam zaty ye ... 




not 360 camera okess.. :)

Monday, October 21, 2013

Be From Nuffnang Again



Alhamdullilah ... 
be muncul lagi 4 be still running lagi .. rezeki bulan septembar & oktober .. korang macam mana , ada be x y muncul lagi bulan ni ?.. jom share ..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY