Friday, April 15, 2011

Buat Duit Tanpa Tinggkatkan Traffic

entry melekat lgi.!




wow!.. berita mengembirakan... tdi msa jln2 kt bloh akk ikhyar t'jmpa 1 bnda ney y bule jna wet slain en nuff kita 2 iaitu iPanelonline

Welcome to my.ipanelonline.com!

nie merupakan website yang membuat survey daripada syarikat-syarikat yang terlibat...  Tak perlu pun trafik tinggi-tinggi semua boleh join... Dan tak payah nak pasang banner ke apa ke... Mudah sangat...
zaty copy ayat akk ikhyar taw..>:).. sbb zaty xda idea nk taip lg..;p

REGISTER
1) Korang gi kat laman web iPanelonline..
2) Korang register macam biasa (macam nak buat email je)
3) Lepas korang dah register korang gi kat "Mata Saya"... korang akan diberi mata percuma oleh pihak iPanelonline sebanyak 50 ataupun RM0.50


MACAM MANA NAK TAMBAH MATA @ DUIT
1) Selepas 1 hari atau beberapa jam selepas tu korang akan terima 2 survey (bergantung kepada pihak iPanelonline)
2) Korang jawab survey tu dengan sejujur-jujurnya (perhatian : kalau korang jawab jujur akan menambah peluang anda untuk mendapat mata yang banyak...)
3) Pastu semak mata pada kolum pemberian... (contoh : 600 mata = RM 6.00)

MACAM MANA NAK TEBUS MATA JADI DUIT

Firstly korang kena ada akaun paypal dulu.... Sebab dia akan transfer mata menjadi duit kat akaun paypal korang... So, korang buat akaun paypal dulu...

1) Korang klik kat "Menebus Markah" pada "halaman saya"
2) Korang nampak gambar duit kan? Pilih amount yang korang nak... (minimum RM5 = 500 mata)
3) pastu ikut la dia punya arahan... 

 klu nk register meh klik iPanelonline

p/s ;- thnkx akk sbb tnjukn ney..:)n meh klik sini jap...syg korang..:)

16 464 pengomen tegar !:

nur ikhyar dee said...

rerajin jawab survey ye :)

Izamir Ridzwan said...

berkesan taak?

Budak Botak said...

he3, kna wat survey ye...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Budak Botak

a'ah.. hehe.. soalan xssh mna pun..;p

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Izamir Ridzwan

rmai y dah dpt...:)
meh try tgk..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nur ikhyar dee

okey akk.. ehhe

cempakakuning said...

As salam.
Ziarah Izzaty hari ni.Sis nak ajak join ga ni.Letak cempaka kuning sebagai referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@cempakakuning

kmslm sis..

orite,.:)

Dda Ly said...

datang jenguk izzaty..:)


meh ke rumah..
~danial n science~
keep in touch ye..♥♥♥

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Dda Ly

thnx dda...:)

t zaty p naa.. mmg ari ney zaty nk buat blogwlking ja..:)

nelly said...

yeke ni ?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nelly

yup dik.. try dlu..:)

... said...

as salam..
hmmm...berkesan?
takde traffic tapi dapat duit. peli tu. macam buka kedai, takde orang beli tapi barang2 habis 'dijual'.
huhu.. takpe2 cuba dulu~
thanks =)


SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com


saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)

padlie said...

berapa point yer dpt untuk satu survey?

Qaseh dalia adelia said...

baru tahu benda ni ..

cempakakuning said...

As salam Izzaty,singgah blog sis check nama utk referral jemari asmara.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY