Wednesday, March 16, 2011

FACEBOOK OFF 11 P.M TONIGHT



pada 11 malam ini semua akaun facebook akan ditamatkan...

semua kegiatan yg sdang d'lakukan skrang, akan terjdi lmbat, betap dan sbgainye...

utk m'ympan akaun facebook anda, sila forward mesej ini ke 25 pengguna facebook krna utk

 memastikan bhwa anda adlah pngguna aktif facebook...

jika x smpat nk forward ke 25 pengguna facebook...

akaun anda akan ditamatkan tnpa keraguan ini ?


biaq btoi ney?..msj ney kta kn kna foward kt smua owg.. ak pun dapt dlm fb jgak.. aish... btoi ka x?nk caya ka dak?.,, any koment ?

4 464 pengomen tegar !:

::نور فيلزاتي:: said...

boleh pecaya ke?

sbb ada kwn cakap msj tu mcm virus.

huu, janganlah hapuskan FB.

mcmna nak contact ngan kawan2 lagi? huhuhu

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@::نور فيلزاتي::
2 lah.. zaty pun xtaw bule cya ka x?.
zaty pun rasa was2 gak ney...

ssh la nk cri kwn2... klu nk gna twitter rmai y xgna lgi...sob3...

Syafique Azawadi said...

mark tak cakap pape pon, takyah caya tahyul2 ni, kalau tutup, kite bukak lah DRbook !

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Syafique Azawadi owg rmai dok sbok sent kt fb.. heran toi... DRbook?..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY