Friday, March 11, 2011

Join CONTEST : ''PEREMPUAN/LELAKI MELAYU TERAKHIR".....!!!


klik banner utk join k..:)

 syarat-syarat penyertaan 

  • wajib menjadi follower blog Qhaizaa
  • ~ wajib letakkan tajuk entry "contest : PEREMPUAN/LELAKI MELAYU TERAKHIR "...,copy pic di atas dan upload ke dalam entry anda dan link kan gambar tersebut ke contest ni.. 
  • letakkan banner di sidebar anda dan linkkan kepada halaman contest ini sepanjang contest ini berlangsung.
  • ~kalau boleh share entry korang sal contest ni kat FB korang..bole laa...bole laaa...hehehehe
  • sertakan link entry korang melalui comment pada entry ini. 
  • ~ wajib gambar anda sendiri memakai pakaian tradisional melayu.tak kisah la baju kurung ke,kebaya ke,teluk belanga ke,baju melayu ke,apa ke....,janji pakaian tradisional melayu..gambar artis x dibenarkan sama sekali..XD 





~tuliskan pada caption: 
  1. kenapa korang nk join contest ni...?
:: sebab aku kn perempuan melayu terakhir...=.= .. aich... ayat xbule blah.. hahaha.. sbb zaty rajen join contest ..:)
  1. cipta tagline paling kreatif anda untuk memartabatkan pakaian tradisional melayu kita... 
:: baju kurung or baju melayu adalh warisan turun temurun oleh owg zaman dahulu.. so apa salah nya kita truskn memartabatkn pkaian tradisional kita ney... bngsa asing bule agung2kn pkaian kita ney y not kita truskan pkai pkaian teradisional ney.:)


             tag kepada 3 orang atau lebih rakan blogger anda [pastikan mereka tahu] 




bila nadia cerita
mj not michael jackson
dinky winky myravea




2 464 pengomen tegar !:

qhais said...

tq taw sbb joinn...sweet jer...:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@qhaiswc...:)...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY