Saturday, April 23, 2011

Contest Mata Paling Cantik



nak join klik je banner ney k..:)






Syarat-syarat untuk join contest ni :

1) Korang mesti ada Blog dan akaun Facebook.

2) Jadi follower blog Hikayat Si Luncai. supaya senang nak inform apa-apa pasal contest ni. Lepas contest ni habis, nak unfollow pun takpe.

3) Kena LIKE page Sweetpink Lens Shoppe di Facebook yang juga sebagai sponsor rasmi untuk contest ni.

4) Letak banner Contest Mata Paling Cantik kat sidebar blog korang dan link kan ke entri ni

3) Buat simple entri mengenai contest ni. Letak gambar korang. Pastikan gambar korang close up bahagian muka dan mata. Gambar paras pinggang pun boleh janji nampak terang. Tak kesah la gambar pakai contact lens ataupun tanpa contact lens. Korang boleh letak banyak lebih dari satu gambar tapi luncai akan pilih satu je.

4) Tag 3 orang rakan blogger korang.

http://sikechikadilah.blogspot.com/
http://sukacakapinky.blogspot.com/
http://prettydollie-truestory.blogspot.com/



5) Tinggalkan link entri contest korang dekat bahagian komen entri ni.




4 464 pengomen tegar !:

Encik Luncai said...

hai izzaty

thanks join contest ni.. good luck :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Encik Luncai

wc... ehhehe...
:)

Budak Botak said...

he3, good luck dlm contest nie...

Entry terbaru Pendrive Berbentuk Sperma - 10 USB Pendrive Menarik... (",)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Budak Botak

thnx bdk botak....;p

orite.. smlm zaty dh tgk.. canggih dah la ney..^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY