Tuesday, April 12, 2011

Contest: Saya Pun Comel La!

join contest lgi..;p.. mari mencuba naseb lgi..^.^
thnx ye eja bab tag zaty.. hehe.. 
meh2 join..



Syarat-syaratnya:

1) buat entry pasal contest ni and copy banner tu.. letak sekali kat entry tu..

done!

2) letak picture anda yang comel-comel tu..


3) lepas tu tag kat 5 orang member anda..
http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/

4) lepas tu lagi, bagitahu kat member anda yang anda tag diorang

5) tinggalkan link entry anda dengan komen kat sini

6) laki and pempuan boleh join ok


Tarikh tutupnya:- 28 April 2011


Ok DONE!!

nak tahu hadiah apa?? ni nak bagitahu ni.. esya cari seorang pemenang sahaja.. esya tawarkan dua hadiah.. iaitu:-


Hadiah pertama ialah sebentuk cincin berlian kepunyaan esya sendiri yang berukirkan nama ESYA ERISYA. (buat kenangan and boleh pakai kot.. kalau laki yang menang leh buat kenangan terindah..muahahaha..joking k)


Hadiah kedua ialah dua tiket free konsert sulung Esya Erisya di Singapore pada 4/6/2011






6 464 pengomen tegar !:

FizA said...

macih tag fiza.. ^_^

MiSzy DiaN said...

comel heheh..

jom join lucky draw.. menang handmade coklet.. http://miszydian.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@FizA

sma2.. ehhehe:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@MiSzy DiaN

thnx dear..:)...

t zaty join ye..;)

Esya Erisya said...

thanks dear coz join =)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Esya Erisya

wc dear..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY