Thursday, April 7, 2011

Gengster budak sekolah

wah.. lagi2 berita pasal gaduh2..tumbuk2..mati2...
apa nk jdi la bdk skolah zaman la ney ha?
habaq my sat...
hmpa 2 skolah pun xhabes g .. dh bljaq nk jdi gangster...
pnat mak pak ampa antaq bljaq .. klu la mak pak ampa taw anak2 dya bla bsaq nk jdi gangster bek xyah antaq... rugi wet ja...

2 dya mukadimah ak pnjang nya,.. abaikan mukadimah 2 , meh tgk berita sbnaq ney..ish2...

-
-
-
-
-


KUALA TERENGGANU - Perasaan mahu membalas dendam yang membuak-buak mendorong sekumpulan lebih 20 pelajar sebuah sekolah menengah agama dekat sini menyerbu Sekolah Menengah Kebangsaan Agama (SMKA) Durian Guling, Marang untuk memukul seorang pelajar tingkatan lima.
Serangan ala gengster pada pukul 11 pagi itu berlaku apabila kesemua pelajar terbabit menceroboh sekolah mangsa lalu pergi ke kelas Wan Nur Azri Wan Mohamad, 17, selepas waktu rehat sebelum membelasahnya di belakang bangunan makmal.
Difahamkan, kumpulan pelajar tersebut datang ke sekolah berkenaan dengan menaiki kenderaan dari sekolah mereka yang terletak kira-kira dua kilometer dari tempat kejadian.
Bagaimanapun, nasib menyebelahi Wan Nur Azri apabila kesemua suspek bertempiaran melarikan diri selepas perkara itu dimaklumkan kepada guru SMKA Durian Guling.
Ibu mangsa, Zalina Mamat, 45, memberitahu, dia dan suaminya bergegas ke sekolah sebaik dimaklumkan mengenai kejadian itu oleh anaknya.

nk taw brita strusnya , bli lah kosmo..;p...

sumber :- kosmo on9..:)

0 464 pengomen tegar !:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY