Tuesday, April 26, 2011

Review Tentang Tulisan Bogel





1. Bubuh tajuk entry tu "Review Tentang Tulisan Bogel".

done!

2. Tulis satu entry tentang apa pandangan kau tentang blog aku, Tulisan Bogel. Ayat mudahnya, apa sahaja yang kau kutuk/puja tentang blog aku. 

- blog ney ringan xlmbt nk loading .. klu lmbat nk loading tdi nk blah dah ..:D
- blog y simple .. i like.!
- rasa2 nya xdak apa la nk kritik or maki2 kt blog ney ..;p...dh sempoi...

3. Letak link ni http://tulisanbogel.blogspot.com/2011/04/review-tentang-tulisan-bogel-aku-cabar.html dalam entry kau ok? nak senang letak kat bawah sekali entry kau...

otw 

4. Pastu tag 1 kawan kau (kalau lebih kau memang cun). Suruh diorang kutuk/puja gak. 


5. Last sekali tinggalkan link entry tu kat komen bawah ni. Senang aku dan orang lain nak bace nanti.

0 464 pengomen tegar !:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY