Friday, May 6, 2011

Tolang Lah Daku Wahai Semua Blogger Katakan Sesuatu Pasal Blog Ney


wahai blogger2 y zaty syg.. tlg katakan , btol kah blog zaty da virus malware ?..
sbb dlm entry y zaty bwu post bapa minit xsat ada dik ida koment kta blog zaty da virus malware...
btol ka??..
klu btol lah ada .. tlog cita sat cm na nk buang malware ney .. sob3... dah berbaldi aiq ujan turun ney ...:(


6 464 pengomen tegar !:

Salim Harmanain said...

cbe try ni..
http://salimharmanain.blogspot.com/2011/04/tidak-blog-aku-kena-malware.html

dreamygirl said...

yeke..saya rasa komputer saya pernah kena serang malware baru2 ni..maybe sebab saya masuk site yang ada malware..(google chrome ckp site yang saya masuktu ada malware)lepas tu die asyik tertutupje..pastu bukak balik..tapi sekarang dah ok..kawan cakap laptop compact selalu gak camtu.maybe as a protection..xtaula..yang penting,laptop saya ada Internet Security and PC Care..saya memang care pasal laptop ni..hu2..sekarang ni guna ADVANCED SYSTEM CARE..Boleh tahanla..laptop pon laju..-)

Ohye,saya dah klik churp2..anyway,tq-)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Salim Harmanain

jap2 zaty nk try tgk..:(

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@dreamygirl

zaty pun rsa cm 2 gak.. sllu klu zaty da msok site y ada mlware zaty out trus.. zaty cm nak taw y blog zaty ney btol da malware ke x.. huhu... zaty pun care jgak pasal lappy ney.. zaty pkai dell..nsb bek en kapesky da mntu..:P

ZF said...

ambik Award ni tau... http://www.zuhairifirdaus.com/2011/05/one-lovely-blog-award.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ZF

orite .. macik bg bg award lgi..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY