Friday, June 10, 2011

Aku Gembira Melihat Mu Di Hari PersandinganMu .





untuk pengetahuan ampa semua .. zaty baru ja balik dari makan kenduri my bf..=)..
majlis sangat meriah , ada pelamin yang cantik , makanan sedap - sedap , pakaian pengantin lawa + hensem ,... dah rasa macam weeding of the year.!...thniah pada pengantin yang bernama Mohd Wazir dan pasangan nya itu ..=).. dalam hati tak dak sapa yang tahu , apa perasanku ini ...=)... thank to Mohd Wazir sebab ajak mama dan abah jadi pengapit  masa kamu makan beradab ..=)..aku hanya melihatmu dari jauh sahaja , ku tahu kua bahagia dengan pilihan hati mu itu ..=).. aku sempat mengambil gambarmu untuk di buat kenangan semasa di hari perkahwinan mu itu .. bayangkan orang ramai , lauk habis terpaksa masak lagi lauk tu ..memang ney majlis besar - besaran lah .. sebab anda kan anak kesayangan makmu ..=)
ku harus kuat and tabah menghadapi semua ini .. apa pun yang terjadi hidup perlu di teruskan ...=).. betul pepatah orang tua ada mengatakan kumbang bukan nya seekor , patah tumbuh hilang berganti... rasa - rasa susah kot untuk aku dapat penganti ney ..sudah lama aku bercinta dengan dia ..=).. tapi.... tiba - tiba keajibaipan berlaku dengan sekelip mata .. 



lawakan pelamin ney .. gambar sekadar hiasan saja..:P




-
-
-
-
-
-
-
-
-


aku rasa panas semancam ja .. tapi tak taw pasal apa ..heran sungguh bila di fikirkan balik .. rupa2nya ku bermimpi ...=.=..adooiii..patut la mimpi ,semalam zaty lupa nak basuh kaki .. terus masuk tidur macam tu saja .. kan dah dapat mimpi yang tak elok..hummmm... myb sebab badan zaty kotor sama kot , tu yang dapat mimpi pelik2 ney .. mintak simpang la.. tak mau cerita tu jadi betul .. merana zaty kalau jadi macam tu .. uhuhh.. bangun2 tido ada kesan air mata .. aish!.. terlebih suda..:P



10 464 pengomen tegar !:

ann dhaniah said...

la..ingatkan betui..suspen je..hehe..
len kali jgn lupe bace doa ok :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ann dhaniah

taw xpa.. hehehe..


orite dear..=)

shiema sufian said...

shiema pown ingatkan betol. memang betol betol suspen lah. haha

sesegar said...

haha,gilak budak ni
org kata mimpi selalunya terbalik :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@shiema sufian

suspens kn3..:P..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@sesegar

2 lah ... hehehe

amirah ahadar said...

haihhhh,,ingat betul2..apedaaa..hmm,,part ade ksn air mata tu wt sye senyum sambil rasa awk ni swit laaa.. :)
smge kkl ngn die tuuu..sapakah??

suha said...

tu namanya mimpi basah hahahaha
(^_^)

cik suha pon penah
http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/05/mimpi-basah.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@amirah ahadar

sweet ker ?..;p..
sour kot...hehehe... xda sapa2 pun..huk3..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@suha

mmpi basah ??.. kna baca jgk ney ..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY