Monday, June 27, 2011

Bertukar Lagi !


dalam entry semalam zaty da bagi tau pasal internet zaty hilang , and stremix buat hal, sekerat hari tak boleh online... dah zaty tak tau nak buat apa kemarin ,sampai layan cerita kongsi dekat laptop nie ,zaty buat la header baru ...^.^ .. dalam tahun nie dah berapa kali ztay tukar header pun tak tau nak kata la .. tak dan nak kira..:P

Header baru.


Footer baru ..

siap.!..=)

amacam ok x?.;p


 

12 464 pengomen tegar !:

Cik Ezy said...

lawa!
=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Cik Ezy

thnx dear.!..=)

MISS QASEH SAIFUDIN said...

chantek!..=)

nanakimie said...

rajennya dia chantek kan blog:) dah mcm power rangers pulak, bertukar!hehe..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@MISS QASEH SAIFUDIN

thnx dear..=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nanakimie

hek2.. d sbbkn kmrin ternet xdo .. tu lah hsil nya..:P.. bertukaq..;D

♥SyilaSyira♥ said...

cantikla header tu..tulisan pun nampak kemas..i like

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@♥SyilaSyira♥

thnx dear.!..=)

mas saari said...

pandainya dia buat! akak ni kalau nak tukar header kena tempahlah jawabnya..

simple but nice!

Farahani Ishak said...

wahhh...chumel la header ngan footer baru tu......

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mas saari

zaty buat simple ja akk... hehhehe.. nk tmpah rsa mcm kedekut skit..;P..heheh

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Farahani Ishak

thnz dear..^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY