Monday, June 27, 2011

"BLOG DAN AKU"



zaty nak join segmen mak dara yang pemes nie ..^.^


wah.. kena jwap soalan la pulak .. tak pa2.. akan di jawap... kalau tak adak halangan..:P

  • Apa nama blog anda
Bila Hati Izzaty Hedry Berbicara

  • Kenapa anda memilih nama itu
sebab zaty pilih nama ut kerana zaty memang suka berbicara , tanpa henti , if ada topik yang menarik emsty zaty akan berbicara panjang lebar , macam lebar lori kontena .. tengok, dah mula nak merapu la nie...=.=

  • Tema warna blog anda
pinki.! ..=)

  • Dalam sehari berapa kali anda mengupdate entry di blog

    sat -sat , nak cek tengok ...:P.. ada la dalam 5 0r 7 entry .. ikot mood jugak tu kalau zaty nak update , kena idea banyak mai hari tu , belambak la entry zaty...^.^

  • Isu atau topik yang selalu dimasukkan dalam blog anda
kebanyakkan pasal kisah hidup zaty yang banyak dalm entry nie, kadang - kadang ada pasal segmen , tu pun pasal segmen abg ben yang paling banyak zaty join...=)

  • Kenangan manis/pahit selama anda berblog
kenangan manis banyak yang zaty dapat dari b'blog nie , zaty dapat ramai kawan dalam dunia maya nie , dapat kongsi tip or pendapat orang lain .. kira semua ok bagi zaty ..sayang korang.!
kenangan pahit , malas nak cerita lah mak.dara..=).. kalau nak tau jugak picit sini .. nanti mak dara tau la kenangan pahit bagi zaty ..=)

  •  Blogger Idola (kalau ada)

  • Target follower untuk blog anda
zaty target nak follower sampai 5464 boleh dak ?.. tu nober yag zay suka..^.^

  • Namakan satu benda yang paling anda suka yang terdapat dalam blog anda
zaty suka tengok bilangan follower yang masuk dalm blog zaty .. kalau tengak da dekat 7 or 8 orang pasti zaty senyum sampai ke telinga.. tak penah mengharapkan orang ramai masuk...sob2.. rasa -rasa depa tak tau gi kot kewujudan blog nie..:P

  • kata kata ucapan untuk Blog anda
semoga blog BILA HATI IZZATY HEDRY BERBICARA nie sukses and di kenali ramai orang !. kalau ada nak masok dalam magezine pun boleh ..^.^.. perasaan mesti kena ada..=)

panjangnya jawapan zaty bagi .. agak -agak mak dara letih tak baca jawapan zaty nie..;P

uh! lupa .. cara nak join senang saja... klik banner mak dara..=)


11 464 pengomen tegar !:

Cik Ezy said...

nak join jugak la..
=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Cik Ezy

klik banner tau kalau nak join..^.^

faizlaster said...

join..

http://faizlaster.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku-segmen.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhh tankiuuu sudi join soal selidik mak ni yer.. wahhhh 5- entry sehari? banyak tuuuuuu.. bagus3...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA

sama2 .. hehehe.. entry y merapu bnyak..:P..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@faizlaster

terharu nya da org promte kiter...:D

Nzyrahun said...

macam best je hihi

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nzyrahun

mmg bets .. my join skli.. klik banner ja ..=)

zoe said...

hehehe. thanks for dropping by my blog ye dik!. semoga blog kamu bertambah best!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@zoe

wc..=)..amin..^.^

hasrul hassan said...

Salam.
Mak Dara antara follower blog saya yang sangat aktif memberikan komen di BANGKU KOSONG.

Anggaplah ini sebagai satu token penghargaan kerana menyertai segmen sebegini oleh blogger.

Token: Follow This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY