Thursday, June 16, 2011

day 1 - lagu yang anda dengar hari ini


Bangun pagi , mandi , makan last sekali on laptop..
pas tu on iMesh sebab nak dengar lagu dulu , lagu fist yang zaty dengan lagu HAMBA MU, ala ost imam muda .. yang mawi n akhil hayy nyanyi tu ... best kot ,, tak jemu dengar.. walaupun muka napak ganas  , tapi hati lembut bak sutera..=.=


tiap -tiap hari tak jemu dengar..  ..=)




6 464 pengomen tegar !:

nanakimie said...

wah,dah start dah cabaran dia:) nana nak join jgk lah nanti,hehe...dpt jgk update blog kan,

p/s: nana pun suka lgu ni:)

♥CIK IERA♥ said...

hehe...kalau cik iera nak cite pasal lagu yg dengar semalam ley tak??

http://ieralifejourney.blogspot.com/2011/06/rindu-sangat-kat-mr-imacammane-ni.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nanakimie

meh2 join.. xsusah pun..:P..

btol bestkn .. heheh

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@♥CIK IERA♥
alah ... hari la ..:P...

PinkUmmi said...

akak pun dah join...
sat gi baru nak post entry

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@PinkUmmi

gud luck sis..!>.=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY