Thursday, June 30, 2011

day 14 - perkara menarik yang anda lakukan hari ini




Hari ni zaty rasa tak ada perkara menarik kot..eh2.. ada la... pas magrib gi nak pi dinner rumah adik angkat mama ..makan free lagi..=).. suka sangat lah makan free nie .. dengar kata adik angkat mama nak masak makanan seafood... malam ni habis la badan - badan ni gatal..dah la alergik dengan makanan laut nie.. tapi di sebabkan free ,belasah ja.. sakit belakang cerita.. janji perot kenyang ..^.^





8 464 pengomen tegar !:

GaRy™ said...

hahaha... suka je kalau makan free ek?.. hehehe~

nanakimie said...

wow,sedapnya:)

LUNA LANUN said...

owhhhh tiba2 teringat seafood2 segar dan murah2 di pasar malam filipino di kota kinabalu! wait for me wahai seafood.. akan ku terjah balik raya nnt!

Entri terbaru:
1. Serius Cute Giler Video si Selena Gomez Terkejut Jumpa Shia LaBoeuf
2. Budaya "I FOLLOW U, U FOLLOW ME BACK"
3. 7 Tips Menjadikan Artikel Blog Anda Mesra Pembaca

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@GaRy™

opkos.. hahahha

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nanakimie

mmg sdap lah.. hehhe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@LUNA LANUN

best tak mknan di situ luna??

sergeant keroro said...

seafood memang sedap, hehe XD

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@sergeant keroro

btol2..^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY