Saturday, June 18, 2011

day 2 - movie yang paling best pernah anda tonton



cerita yang paling best zaty tengok lah , cerita senario .. ala cerita tu zaty tengok dekat pawagan dengan family , memang best lah .. masa zaty tengok tu umor dalam 10 tahun macam tu la.. memang best la hapening gila .!.besa la masa tu kan budak - budak ..tapi cerita senario nie memang tak jemu lah bila tengok , betoi wa cakap sama lu ...^.^.. semua cerita senario zaty tengok ..







cabaran 1day :- day 1 - lagu yang anda dengar hari ini



12 464 pengomen tegar !:

Cik Ezy said...

suke tgok lagi2 senario..
best! klaka!

nanakimie said...

lama dah nana tak nengok senario:)

hudaa.udey said...

jom tengok blog hudaa.. ade inner neck murah.. terhad tau...

http://hudaaincloudnine.blogspot.com/2011/06/inner-neck-ada-yang-berminat-harga.html

EZAN IDMA said...

hahahah senario mmg klako! skrg kan ade ulang dekat astro warna. berdekah2 gelak. haha

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Cik Ezy

zaty pun suka .. xkeing gusi lah tgk cita nie..:D

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nanakimie

senario y skrg xbpa nk mengancam ..huk...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@hudaa.udey

orite dear..=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@EZAN IDMA

btol2.. panat oo klau tgk .. hehe

mas saari said...

senario mmg best...kelakor!
tengok byk kali pun takpe..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mas saari

taw xpa sis.. ehehehhe

Nadya O'Conner said...

chak..lalu sini...mana hari ketiga??hehe,..;)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nadya O'Conner

entry ke 3 mlm nie.. heheheh..tgu...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY