Friday, June 24, 2011

Hari Jumaat Yang Penuh Kejutan !


hampa perasan tak kemarin zaty tak banyak update ?.. ha.. pas tu jawapan yang teka tu pun zaty post kul 9.30 lebih lah semalam ,.. zaty letih sangat - sangat lah marin ,sebab tu letih nak update ..T__________T..

letih sebab cik abg mai rumah pas sembahyang jumaat , teruja sangat - sangat ingatkan cik abg saja - saja ja .. tengok - tengok betoi la pulak.. memang tak prepair apa pun sebab bagi tau last minute , padan muka .. hehehehe..kemarin mama zaty siap tanya lagi nak makan apa ,mama nak buat .. cewah ... siap tanya lagi .. dah macam restoren pulak..=.=.. nasib bek la cik abg tak mengada - gada , dia mai sebab nak jumpa zaty ja pun.. auwww.. tersentuh hatiku ..T_____________T.. lama jugak la cik abg ada dekat rumah zaty ni dari pukul 3 sampai pukul 6 ptg ..lama kan ..zaty n cik bag dok lepak - lepak dekat belakang rumah ,sambil menikmati keindahan pokok durian dekat kebun belakang rumah zaty nie , dengan angin sepoi -sepoi bahasa .. wah .. macam nak lentok atas bahu cik abg ja...=.=.... mama zaty buat makan -makan besa ja , koteow goreng dengan pulut durian .. auwww.. durian freash tau ,, masa kami dok menikmati keindahan alam, tetiba kedebbbukkkk!.. durian luruh , dengan spontan zaty bagi tau mama.! durian jatoh !. beli cepat dekat abg belakang rumah tu .. abg tu tak mau ambik duit.. dya bagi free saja , 2 biji lagi .. fuuhh!.. kenyang .,. bukan zaty makan pun.. eheheh.. dah bau pun sakit pala.... jangan heran sebab apa entry kali panjang berjela ... ^.^...

selamat membaca ..=)


1 464 pengomen tegar !:

Sunah Sakura said...

durian runtuh...ekekeke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY