Wednesday, June 22, 2011

Iklan Free Selama 10 Jam Jangan Lepaskan Peluang



Disebabkan zaty tak tau nak buat apa tadi zaty pun godek2 pas tu tanya ZF mcm mana nak buat iklan free macam blog dia tu , so atas bantuan ZF zaty dah boleh buat iklan tu 


and blogger pertama yang letak dekat iklan tu ZF .! . so masih ada kekosongan ,meh la isi , mana nak tau kot2 ada blogger lin nampak dia akan klik .. =)..
meh2 jemput la letak hampa punya banner dekat iklan tu .. jangan risau zaty tak KENAKAN BAYARAN PUN.. 

nak daftar churp - churp? klik sini
nak tengok hadiah menarik ? klik sini
jom makan cikedis ngn zaty kt sini


14 464 pengomen tegar !:

~syue~ said...

mcm mana nak ltk jgk?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@~syue~

g klik kt side bar zaty tu ada y kosong g .. pas tu ikot arah dia k..=)

Sarah Naiema said...

sarah nak satu boleh?=)

Cute MuM said...

dah letak.. tq..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Sarah Naiema

bleh sarah ... bila2 msa pun boleh ..=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Cute MuM

wc... =)

t rjin2 ltk g tau cute mum..^.*

mas saari said...

nak letak gak boleh tak, walaupun blog tak glamer! hehehehee

ZF said...

sukanya jadi orang yg pertama....

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mas saari
sis dh glmer dh la..=)ltk ja sis... bla2 msa pun xpa..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ZF

heheheeh.. t my la ltk g..;P

diana said...

alamak..
dah penuh..:(

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@diana

tak penuh d dear..=)

ada g 2 kosong..^.^

mashi said...

mashi dh letak iklan :) thank izzaty

Amar Amirah said...

Yeay, dah letak! Terima kasih Izzaty:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY