Thursday, June 16, 2011

Izzaty Hedry Sahut Cabaran 30 Hari !



Tadi masa dok BW napak la entry pinky momma pasal sahut menyahut cabaran 30 hari nie .. rasa-rasa macam nak join ja , sebab zaty tengah free nie ..:P.. pas nie habis la terbongkar rahsia zaty nie .. tolong jangan gelak nanti kalau baca cabaran nie k..=.=.. bila di selidik sapa yang buat cabaran nie zaty dah jumpa .. pada hal bukan susah pun nak selidik sebab pinky momma da gtau dalam entry dia..:P.. cabaran nie di buat oleh taaadaaaa.. cik ezy ..! .. cik ezy , zaty nak sahut cabaran nie ok.!.


day 1 - lagu yang anda dengar hari ini
day 2 - movie yang paling best pernah anda tonton
day 3 - benda yang selalu anda buat sebelom tido
day 4 - benda yang anda buat bila sorang sorang
day 5 - status anda ? relationship anda?
day 6 - tiga perangai burok anda
day 7 - tiga perangai baek anda
day 8 - pergaduhan paling terok yang pernah anda alami
day 9 - perasaan anda hari ni
day 10 - hari ke 10.. apa yang berlaku?
day 11 - gadjet yang anda ada
day 12 - apa yang ada dalam beg mekap anda
day 13 - apa yang ada dalam beg duit anda
day 14 - perkara menarik yang anda lakukan hari ini 
day 15 - kalau dapat RM1juta, apa yang anda buat dengan duit itu?
day 16 - guru sekolah anda yang paling anda suka
day 17 - gambar bilik idaman anda
day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri
day 19 - jenis manusia yang menarik perhatian anda
day 20 - hari ke 20.. apa yang terjadi?
day 21 - benda yang anda wajib bawak bila keluar rumah
day 22 - tarikh tarikh penting dalam hidop anda
day 23 - dream wedding
day 24 - tempat yang paling anda gemari untuk makan
day 25 - makna disebalik link blog anda
day 26 - 15 fakta tentang anda
day 27 - makanan dan minuman kegemaran anda
day 28 - hobi anda
day 29 - siapa anda 10 tahun akan datang?
day 30 - hari ke 30.. apa yang berlaku?



thank cik ezy sebab buat cabaran nie.. dengan segala hormat nya zaty sahut menyahut cabaran nie hari ni tanggal 17/6/2011 akan berakhir 16/7/2011..




10 464 pengomen tegar !:

Cik Ezy said...

smge dpt habeskn cabaran ni dgn jaya nye!
hehe
=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Cik Ezy

amin... heheheh

Nadya O'Conner said...

Nadia nak join..:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nadya O'Conner

jom nad.... =)

Eera Shera said...

gudluck zaty..bertahan 30 hari!hehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Eera Shera

thnx dear.. =).. mnx2 la boleh bertahan..:p

Nadya O'Conner said...

nad join..hik hik...mari meriahkan..:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nadya O'Conner

mari2.. heheh

zety madu said...

gud luck sis..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@zety madu

thnx dik..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY