Monday, June 20, 2011

Kebaikan Dan Keburukan 3G



Syok gila pagi tadi around 7 a.m cinta hati call..! ingtkan dia call biasa ja, maklum la time tu zaty dok terguling lagi ataih katil ,seperti biasa fon sentiasa di tepi bantai tidur ,bukan apa takot ada emergency call ja..terkejut kot ,masa angkat fon apasal la bunyi loudspeker .pada hal zaty tak buka pun loudspeker nie.. haaa sudah .. tengok - tengok napak muka cinta hati dalam keadaan samar - samar, maklum la mata tak boleh buka sepenuh nya .. terkejut berok den..1 hari nie saja cinta hati dok wat 3g .. malu la zaty .. =.=..


kebaikan 3g

  • boleh tau apa yang cinta hati dok wat , tadi 3g msa dia dekat tempat keja n tak sat dekat rumah .. suka2...:P
  • boleh buat muka dekat dia , zaty suka jegei mata dekat dia kalau zaty geram ..=.=
  • suka tunjuk penumbok dekat dia..:p.
  • boleh lepas rindu , dah tengok muka sejuk ja hati nie , maklum la kami berjauhan...T______________T

keburukkan 3g

  • zaty pemalu .! tak suka bila orang tengok muka zaty lama-lama...=.=
  • tak tentu arah bila 3g , ada saja yang tak kena bagi zaty .. dok tunggu bila la nak letak phone... haha..
  • ketagih nak 3g lagi..=.=..
yang tu kot yang boleh zaty bagi tau .. zaty bagi tau sebab tu pandangan zaty ..;P




14 464 pengomen tegar !:

kayrul-shah said...

seronok 3G nie bila berjauhan....kalau kat opis bahaya betul la..abis satu opis boleh dengar perbualan kita...hehhehehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@kayrul-shah

tau xpa... kt umah ok la... heheh.. klu kt opis mau kena pkai handfree la.. kang kantoi lak..:P

Cik Ezy said...

smlm nk 3g ngn boipren xleh..
rase nk cmpak je enpon.. haha.. *tetibe..
saye pon pemalu..
bse 3g ngn boipren je..
kikiki

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Cik Ezy

3g tu jelez la kn3...=.=

heheh.. kita serupa..;P

Dayana AZ said...

3g mahal, dayana skype je hehe :D

mashi said...

hehe..bez2 3g tp 2 la.. kt umah line jap ad jap xde.. 2 yg xsyok...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Dayana AZ

tau xpa yana... tapi xpa... bkn zaty y buat .. hahaha... jimat2 ..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mashi

dkt umh zaty full 3g.. tpi skrg bru galak nk 3g.. ahha

nanakimie said...

nana pakai oovoo je:)xde 3g,hehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nanakimie

apa 2 oovoo??.. zaty tak tau .. huk3.. kuno nya zaty ..T________T

Sunah Sakura said...

heee... tak pernah lagi ber3G ni dengan sape2.. tak pandai...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Sunah Sakura

jom kita 3g 2 sis..;P

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

pernah dulu pakai 3g tapi asyik rosak jer fon tu... malas da nak baiki... habis duit je... heee~

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri

hek2... sejak bli fon nie bwu buat 3g.. kt 2 taun dh pkai 3g , bru kmrin guna.. ahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY