Wednesday, June 29, 2011

Keputusan Keychain Free



tanpa buang masa zaty umum kan terus lah na... pemenang a.k.a peserta yang bertuah untuk 

kategori angry bird HITAM ada lah




kategori BIRU




kategori PUTIH



kategori HIJAU


yang tak terpilih tu jangan bersedih na... lagi pun zaty buat ni secara mengejut ja.. ^.^.. kira zaty nak hargai follower zaty ..=)... insyallh nanti zaty akan buat lagi..^.^

so korang perlu emailkan NAMA,ALAMAT DAN NO PHONE ke taksukacikedis@gmail.com

ASAP.. zaty nak pos sekali dengan hadiah GA zaty tu ..=)


18 464 pengomen tegar !:

TYNTHA LANA said...

Alah..hehe. congratz ya yang dapat!

ZF said...

dah agak dah huhuhu....

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ZF

t cba lgi na...=)

ZF said...

@☀ Izzaty Hedry☀: okey....:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ZF

mcm tu la.. hehehe

nanakimie said...

yeay!hehe....sukanya:) t nana email zaty k..tq!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nanakimie

ok dear..^.^

saiazuan said...

tahniah kpd yg menang :D


dah tengok transformers 3? movie review!!! http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

Myra Jay said...

Tahniah pada pemenang..
tak sempat nak join :)

muhamad hanif said...

waaahhh..

tahniah yang menang !

anysspunyeblog said...

anis dah antar email..thanks yer kak izzaty..:)

genkconer said...

alhamdulillah,,akhirnya..

genkconer said...

genk dah hntr email..
kalau tak dpt lagi, bagu tahu ya.. makasi ^_^

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@genkconer
dah dpt.^.^

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@anysspunyeblog
dh dpt dik..=)

PinKy MoMMa said...

tahniah pemenang!
rugi tak join hukhukhuk

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@PinKy MoMMa

t zaty buat lgi sis join la...=)

Cik Purple said...

alaaa~~takde rezki la..:) takpela..congratz korang yg menang!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY