Monday, June 13, 2011

Kerajaan Malaysia Akan Kena Attack Besok!


tadi masa zaty dok layan facebook sat ada la 1 page nie intvert zaty , dengan segala hormat nya zaty klik no lah .. sebab zaty rasa tak dak kena mengena dengan zaty .. tapi bila zaty tengok sis sunah pun da share dekat page dia rasa macam was - was pulak .. sebab dalam blog blogger crew da post entry nie ...


ampa tengok gambar nie pun dah gerun . tambah dengar musik video dia ... 


blogger crew nie pun dapat tau dari the star .. agak - agak boleh percaya dak?.


So? Bersiap sedia lah Wahai Penjaga-penjaga Server Kerajaan..


p/s :- ayat dari blogger crew..=) .. nak tau lebih lanjut tengok blog blogger crew..=)



6 464 pengomen tegar !:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY