Wednesday, June 29, 2011

UPDATE :- Keychain Free Dari Izzaty Hedry


TUTUP

Dengan ini zaty mulakan pencarian blogger yang bertuah dapat keychain free nie.. ^.^.. sambil korang join , zaty nak makan poket full jap na.. tadi dan beli kt kfc .. tapi kereta tak dapat.!.. sebal..


cara nak dapatkan keychain nie senang saja,,.mai tengok syarat - syarat dekat bawah nie :-

TAK PERLU BUAT ENTRY 
cuma CAMPAKAN LINK ANDA DALAM KOMENT BOX DEKAT ENTRY NIE,kalau dekat entry lain zaty tak layan ok..=)
sebelom pos link entry hampa ,cuma 1 ja zaty mintak just tulis dalam kotak koment" SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA .....".korang pilih lah warna apa yang nak .. tapi 1 ja la..^.^

untuk lebih adil zaty akan gunakan random.org .. kalau tak ramai join ,zaty bagi macam tu ja..^.^.. 
simple kan syarat dia.... so tunggu apa gi, join cepat ...=).. sekali ja ok post koment , ..kang lebih2 pening lak zaty ..

TUTUP :- tepat jam 12 malam nie .. 9.30 malam

zaty tutup awal .takut ramai yang join sangat..:p.. sebab keychain ni ada 4 sahaja.. tak sampai hati nak tutup sampai pukul 12 nie..

p/s :- pemenang ga zaty lagi sorang tolong bagi detail secepat yang mungkin .. tengok sini pemenang ga zaty yang lepas..





23 464 pengomen tegar !:

ZF said...

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA HITAM... http://www.zuhairifirdaus.com/

Tapi kalau guna random.org susah la nak dapat no 1. tapi xpe la sekurang-kurang ZF cuba yer....

noyis gila kentang~~ said...

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA KUNING LORH!!SEBAB KAN SANGAT COMEL LEH WAT NOYIS TESENYUM SEPANJANG HARI.^_^

ni link noyis:http://idupseorangnoyis.blogspot.com

genkconer said...

genk join..

LINK: http://genkcorner.blogspot.com/

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA biru..sebab warna blog genk berwarna biru..hehehe..

Sarah Naiema said...

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA PUTIH ! ^^

Link sarah: http://sarahnaiemah.blogspot.com/

anysspunyeblog said...

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA HIJAU..:)

http://anysspunyeblog.blogspot.com/

mary ann ;) said...

saya nak joinnnnn!

hmm, nak pilih angry bird yang warna putih oren tu. ;)

link : http://mynameismryna.blogspot.com/

Cik Purple said...

join!

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA Putih! hehehehe~~

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/keychain-free-dari-izzaty-hedry.html

Cik Purple said...

opss salah.tak nmpk sgt td..haha~~ warna oren mksud sy..haha

Syah_Ridzeah said...

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA PUTIH ;D
blog syahridzeah

EZAN IDMA said...

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA hitam

http://poppetedma.blogspot.com/

nanakimie said...

" SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA PUTIH"

http://nanakimie.blogspot.com/

Nor Aishah said...

Saya Mahukan Keychain Angry Bird Warna Biru.

http://denganredhaallah.blogspot.com/

PinkUmmi said...

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA BIRU....

http://zahirahzahrin.blogspot.com

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/06/keychain-free-dari-izzaty-hedry.html

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA HITAM

Farahani Ishak said...

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA HITAM

http://fqemiera.blogspot.com

u.m.i.e said...

:: Saya nak keychain angry bird warna pink ada tak ? hehehe .. Nak warna putih lah .. Sebab putih itu bersih :)


http://2octobersecret.blogspot.com/

myra faez said...

ingat saya terawal....rupanya terlmbat !!^_^
sedeyh..hehee
kalut la bukak blog..ahahha

tp x pe la..nak cube jugakk
SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WANE "ape-ape je" ..=')

http://myraskoote91.blogspot.com

mizz_aainaa said...

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA HIJAU..

http://aainaa4a.blogspot.com

Mish Apple said...

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA HITAM .
http://beehac.blogspot.com/

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA BIRU..

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

TQVM

hudaa.udey said...

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA 'putih'

http://hudaaincloudnine.blogspot.com

contest | annis said...

anis join :)

http://annisisshazwina.blogspot.com/

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA biru ! :)

Tyntha Lana said...

Lana join.

SAYA MAHUKAN KEYCHAIN ANGRY BIRD WARNA HITAM

http://lianapm2.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY