Thursday, June 9, 2011

Khas Blog Review ..=)



untuk pengetahun hampa semua.. sebenarnya segmen review zaty dah tutup lebih awal... di sebabkan masalah teknikal ..:P.. alasan ja 2.. tapi memang pun ,zaty sibuk sikit cuti sekolah ney ..=)..Tapi , atas tidak menghampakan nana.. zaty buat review blog khas untuk nana taw ..=)

nanakimie

zaty jelez tangok header nana .. comel sangatlah ..!..=)

blog nana dah ok ...tapikan .. kalau lah nana letak badground yang menarik and ceria .. mesti ramai lagi yang akan masuk dalam blog nana ney .. apa kata nana buat auto hide shoutmix 2 kt tepi cm zaty , kira boleh nampak g kemas pas 2 kt side bar 2 boleh nana letak benda lain lagi ..=)... pas 2 side bar 2 bagi besar sikit .. baru boleh tengok dengan jelas... sekarang ney pun dah jelas..tapi napak cm kecik ..:p..

yang lain dah ok.!..=)


klik header yang comel tu untuk ke blog nana ok..=)

selamat berblogging..^.^




8 464 pengomen tegar !:

nanakimie said...

owh,yeke da ttp awal,hehe..malunya:)

neway,thanks for da comment.insyaAllah nanti nana wat lawa2 mcm blog zaty....hehe...kena ngk tutorial neh cmna nak hide chat box tu:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nanakimie

a'ah.. jgn malu2 lah /.. klu da owg nk mnx tlg zaty review zaty akn tlg kt mna y zaty mmpu la...:)

try tgk kt link ney utk hide shout 2..http://empayarbintangtiga.blogspot.com/..=)

nanakimie said...

okey, t free nana try yer:)

lupa lak nak ckp, nana xde fb. xdpr nak join GA zaty,sowi yer..

suha said...

hehe jom review cik suha lak (^_^)

lenloy said...

Jemput jalan-jalan ke blog saya..

http://lenloy-closet.blogspot.com/


Juga diiklankan di..

mudah.my/lenloy-closet


Terima kasih.. Salam kenal :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nanakimie

so k nana..=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@suha

tetttt!... masa dh tamat ..;P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@lenloy

orite dear...=) nanti zaty p jalan kat situ na..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY