Saturday, June 11, 2011

Korang Tak Sayang Izzaty Hedry kan ..=(



selamat tengah hari semua ..=)

hari ni zaty rasa malas nak update blog ... rasa macam mana pun zaty tak taw nak bagi taw ni ..myba zaty tak berapa nak sihat sangat hari ney .. maklum la period pain...=.=
tadi zaty saja la mengchek contest yang zaty join dekat facebook ni.. zaty rasa macam dah jauh ketinggalan ja... sedihkan ..=)


jumlah like tak banyak , baru ada dalam 132..=)..
wah .. kira banyak dah la 2 kan .. zaty memang bersyukur dah ... hehehe...

untuk pengatahuan anda semua yang dah join GA zaty , tarikh tutup adalah 29/6/2011 tepat 12.00 malam  ..=)

masih ada masa lagi untuk join ..=)..kalau nak join klik MINI GA IZZATY HEDRY ..=)




6 464 pengomen tegar !:

^^eKaTiKaH^^ said...

wahh...dah ramai tu kak...gud luck yew..huhu.. :)

anysspunyeblog said...

jgan sedih2 ye kak..huhu..insyaAllah,kalau ade rezeki,akak bleh menang contest tue..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@^^eKaTiKaH^^

hehe.. mmg dh rmai ..=)..

wc dik..=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@anysspunyeblog

heheh.. btol 2... besa la 2 kn ada pertnadingan.. ada menang ada kalah..:P

ayilarima said...

kire ramai laa tue..
nak kene babab zaty nie..
huhuhu.. mira nye cikit je pun..
but never mind laa.. hahaha

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ayilarima

amau la babab zaty ..:P.. tak pa mir .. kita join utk suka2 ja.. ehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY