Wednesday, June 29, 2011

Korang Zaty Nak Mintak Tolong Boleh Tak ?



sapa - sapa yang tengok tajuk macam nie mesty dah tak buka kan entry mintak tolong ni kan2..^.^..
zaty tak mintak korrang like apa - apa pun lah .. jangan risau na..:P.. zaty cuma nak mintak tolang korang DOAKAN zaty supaya dapat kerja dengan cepat .. tu saja permintaan zaty .. dah lama zaty menganggur, sampai boleh ada ladang anggur sendiri dah..


kemarin zaty ada hantar 1 resume dekat klinik gigi nie , tapi tak sangka la pulak dapt feedback dengan cepat , perkeja di klinik tu merangkap kawan zaty jugak msj zaty tadi , dia ckp "kak zaty hari khamis nie mai hantar sijil pas tu interview terus doctor tu cakap".. alhamdlulilah .. mungkin tu rezeki zaty dah mula mai ..=)..

korang tolong DOAKAN zaty dapat kerja tu k..=).. dah lama zaty menganggur nie ..sob2....



23 464 pengomen tegar !:

nanakimie said...

gudluck dear:) moga berjaya intview nanti:)

genkconer said...

semoga zaty dpt keja,, good luck 4 tmudga..
genk pun da tmudga esok.. hehehe

Munna said...

semoga zaty dpt kerja tu k....wish u all the best dear^^

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nanakimie

sama2.. amin..=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@genkconer

gud luck u 2 dear..=)...

Nor Aishah said...

wwwaaah..kak zaty nak jadi doctor or nurse or misi...Kak zaty mesti pandai kan...
Apapun goodluck ya

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Munna

aminnn..=)..thnx dear..^.^

Zuha said...

nice simple post!!

semoga dapat kerja itu insyallah..

ada masa jenguk2lah

http://mat-jungle.blogspot.com/

saya sudah follow kamu yer :)

~ Arez-Leen ~ said...

Good Luck dik..

ZF said...

wah tahniah... ZF doakan....

anysspunyeblog said...

good luck kak zaty..hrap2 akak dapt keje nnt..:)

Cik Ezy said...

insyaAllah ade rezeki awk kat ctu..
gud luck dear..
=)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

gudluck na zaty . semoga dapat kija . :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Zuha

amin..^.^

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@~ Arez-Leen ~

thnx akak.!..=)

amin..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ZF

tenku ZF..!..^.^,..amin...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@anysspunyeblog

thnx dik... hope sngt la dpt keja tu ... huk3... amin...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Cik Ezy

thnx cik ezy .. hope mudah2 la dpt keja t..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@::ini belog saya . cinta hati saya::

thnx dear.!..amin...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nor Aishah

akak nak jdi pembantu kaunter ja.. sob2... nk jdi doct lambat g kot.. hehheh.. amin ...^.^

EZAN IDMA said...

semoga adik manis izzati murah rezeki :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

good luck dik!!! semoga berjaya ya...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA

thnx akk..!..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY