Thursday, June 9, 2011

Kotak Follower Merajuk Lagi ?.



selamat pagi semua ..=)
pagi ni hampa makan apa?.. mesti breakfest y sedap2 noh... zaty makan mee goreng ja... tu pun beli dekat warung ja ..

zaty rasa macam heran la .. takan kotak follow marajok lagi kot??.. pagi ni zaty tengah rajin sikit , so nak la jalan - jalan dekat blog orang lain , mana taw kot - kot ada yang berkena di mata , bule zaty review sekali imbas..:P....

tak pun internet ney yang buat hal.. ish..!.. suddah ternyata memang internet zaty slow.!.aduh... kalau internet slow2 ney la yang buta zaty tak taw nak buat apa... maklum la kerja zaty dok mengadap laptop ja 24 jam..eh! ehhhh!.. kalau la ada kerja kosong senang la zaty ...=.=..
so zaty ingat nak tambah lagi hadiah dalam GA yang zaty buat ney ..myb hadiah 2 dari kain felt.. ala.. felt craf yang macam zaty buat ... nak tengok macam mana rupa felt craft yang zaty buat tu klik sini..

dah tengok kan .. so comel tak ?..

kalau rasa nak join 2 , my klik sini ..lambat lagi nak tutup GA ney ..=)


6 464 pengomen tegar !:

Miss Xyz =) said...

takleh nak baca post kali ni dengan jelas.. tlg besarkan sikit font post ni.. heheheh :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Miss Xyz =)

alahai .. zaty lupa nk besarkn tulisan xsat ..:P.. trus post ... nsb bek bgtaw zaty...;P

mizzkechique said...

mmg pun...br ingt nk jejak follower bru..huhuh

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mizzkechique

2 lah kn... sbaq je lah ...

mas saari said...

betul tu...missing in action lagi! adoiiii...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mas saari

taw xpa sis... sesetangah blog ada .. sesetangah blog xdak... iash...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY