Sunday, June 12, 2011

Ni Yang Aku Malas Nak Blogwalking Ni.!


tiba - tiba malam ni mood nak blogwalking follower yang sudah follow blog zaty ney , maklum la malas nak taip entry bila tak ada idea ney ..
dengan semangat zaty buka la kotak follower zaty 2 ... bila klik 1 persatu gambar tengok - tengok tak ada link..=.=.. macam mana nak blogwalking ni????
aduh!.. dengan segala hormat nya zaty cari follower lain untuk blogwalking .. senang cerita..=)..
so sekarang zaty nak sambung blogwalking dulu ya..=)

selamat malam semua ..=)


6 464 pengomen tegar !:

dAk EyTy ThOmeL said...

zaty da jadi folower bg angka keramat ety no 33,,,,dan maaf ye lau ety da buat story about u tanpa mintk kebenaran hehehehe,,,,lau sudi jenguk2 la ye,,...

http://eyty-story.blogspot.com/2011/06/omg.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@dAk EyTy ThOmeL

sos k dear..=)

thnx 4 infomation 2...=)

zaty nk p tgk lah ... hehe..

Budak Botak said...

BW blog Budak Botak je la, he3...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Budak Botak

2 lah .. tiap2 ary zaty p blog bdk botak...=P

Sunah Mohammad said...

aha...selalu gak hadapi masalah camni...huhuhu..kesian kat depa..tapi nak wat cane, sape suh tak bubuh link?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Sunah Mohammad

2 la kn ... ksian jgk .. tpi nk buat cm na..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY