Sunday, June 26, 2011

Pejam Celik, Pejam Celik , Pejam Tak Celik



Tak sangka dengan sekejap saja masa berlalu dan sekejap masa jugak follower zaty dah sampi ke 900, thank korang yang dah followe zaty tu , sori kalau zaty lambat bagi feedback dekat blog korang , zaty kalau dah buat 1 keja , keja yang lain zaty memang tak layan dah .. tu di namakan focus ..^.^..
nak tengok tak sapa yang bertuah tu ?


apa yang menarik pasal blog nie zaty tengok sempoi ja , tema hitam, comel ja... dalam salah 1 entry dia zaty suka ayat nie
"Pasanglah impian sebanyak buih di lautan, Pasti akan tercapai walaupun  tidak semuanya!"

dalam blog nie ada jugak informasi terkini dan motivasi,kalau tak caya hampa picit sini sampai lebam jari tu ...




8 464 pengomen tegar !:

ZF said...

tahniah yer Zaty....

iLa VaNiLLa said...

tahniah zaty.. ^^ jom join contest ila lak..

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/06/1st-contest-by-ilavanilla.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ZF

WC.. =)

mas saari said...

semakin maju...tak lama lagi cecah 1k lah tu! hehehehehe

tahniah zaty!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@iLa VaNiLLa

ok dear.. t zaty join na...=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mas saari

thnx kak mas.!...=)amin...

♥SyilaSyira♥ said...

tahniah...ramainya followers..kita follow juga ye

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@♥SyilaSyira♥


sama2..=)

thnx ye..^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY