Sunday, June 19, 2011

Pemenang Mini Giveaway Izzaty Hedry Adalah



malas zaty nak merapu panjang2 nie , meh zaty bagi tau jelah sapa yang dapt hadiah 2...:p

jangan heran kenapa zaty random 33 orang saja , sedangkan ada 34 orang , kalau nak tau sebab dia meh tengok sini..=)


sebelom di random org kan..:P


selepas di random org  hasilnya ... tengok sendiri lah na..=)


tempat pertama.... *kasi bunyi dram skit ...=.=*

-
-
-
-
-
-
-





tempat kedua ..*bagi bunyi drum cepat..:P

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




eh3.. nama bapa sama lah kan2..^.^

tempat ketiga ..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



hadiah saguhati ,3 orang sahaja ..








hadiah peserta terakhir header





sila sent alamat , nama , no phone yang lengkap dekat email zaty ok.
taksukacikedis@gmail.com..

ASAP ..

bila zaty dah dapat semua detail tu zaty akan pos dekat korang k..=)

thank pada semua yang join ga zaty .. kalau zaty ada wet lebih zaty wat lagi ya..=)


nama yang zaty dah band , bermakna ada pemenang terbaru .. tgk entry sini


13 464 pengomen tegar !:

Fadzillah Kamarudin said...

yeayyyy...

alhamdulillah...
saya dah emailkan details...
thanks dear...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Fadzillah Kamarudin

hehehe.. amin ... thnx sbb join taw ..=)

IntaNBerliaN said...

Alhamdulilah.. ada rezeki.. :-)

dah hantar emel.. dapat gtau yer

Sunah Sakura said...

tahniah kepada pemenang ye~

Nadya O'Conner said...

wa...tak dapat..huk huk..sadis sidek raga betoi...huk huk...:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@IntaNBerliaN

amin.. dh dpt..=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Sunah Sakura

thniah jgak...;P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nadya O'Conner

t try lin na..^.^

ƒαяαн вιєвєя said...

Saguhati ! wah .. hehe . alhamdulillah .. dapat gak .. kehkeh ~

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ƒαяαн вιєвєя

amin.. hehe.. cpt antar detail... kang akk pilih org lin lak..:D

anysspunyeblog said...

saya dah email..
nnt akak check yer..hehe..
btw,thanks a lot..

nEa FleriDa / nIL said...

dear, thanks for da header. kta dah guna.. jom tengok blog kita :) so, kta xperlu emel detail la kn?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nEa FleriDa / nIL

kalau dah ambik xpa .. yah lah bg email..:P..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY