Thursday, June 23, 2011

Penangan Cerita Selumbar Kasih



Semalam kalau sapa sapa  tengok cerita dekat tv9 mesti taukan cerita selumbar kasih nie ..=).. best kan ,mula cerita best kisah seorang tukang kebun berkawan dengan anak tuan rumah yang dia kerja , ibu azlan nie tak suka dengan zulaika sebab orang miskin and bekerja sebagai tukang kebun di rumah mereka , ibu azlan berhentikan zulaika  bekerja di rumah dia , sebab tak mau anak dia jatuh cinta dengan zulaika akhirnya azlan jatuh sakit selamat 1 tahun akibat rindukan zulaika , selepas setahun ,baru ayah ezlan berjumpa dengan zaulaika , and zulaika masa tu dah jadi seorang peguam yang Berjaya , and Berjaya menolong ayah azlan dari kena saman berjutaan ringgit.. pada masa yang sama azlan sudah pulih sebab dah berjumpa dengan zulaika.. tapi ending nya sedih.. zulaika tak menerima azlan kembali , zulaika angap cinta mereka 1 kisah silam.

Di sebabkan cerita nie lah blog zaty penuh dengan search cerita selumbar kasih ..ada yang search lagu dalam cerita tu ..memang ada dalam blog zaty ,kalau nak tengok klik ost selumbar kasih penangan betoi cerita nie lah .. tak caya , meh tengok gambar nie .




zaty tengok pun terkejut .. tak penah penah  jadi macam nie .. tahniah izara aishah n beego.. sebab cerita nie ramai yang mula suka dengan anda berdua ..=)


4 464 pengomen tegar !:

Nadya O'Conner said...

nad letak nama izzaty kat entry ini..jangan marah yer..:)>>
Aku Teringin Nak Hach Blog

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nadya O'Conner

boleh2..:p.. zaty rasa xlarat nk join lak ary nie.. mood gelong... huhuhu

msredcheesecake said...

Cik izzaty,
Citer bersiri ke ni?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@msredcheesecake

bukan2.. telemovie ... just ada smlm ja... ^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY