Monday, June 27, 2011

Pengeposan Hadiah Akan Berlangsung Tak Lama Lagi


zaty dah nak pos dah hadiah tu ... tapi... ada lagi sorang pemenang tak bagi respon ,so zaty tak boleh nak pos lagi lah jawapnya.. paling lewat zaty akan pos hari khamis atau jumaat nie k.. so korang tunggu ja tau ..=)



thank pada yang join tapi tak berapa nak luck tu , jangan bersedih tau ..=)..doakan zaty banyak duit , t zaty akan buat ga lagi ..^.^



10 464 pengomen tegar !:

muhamad hanif said...

waaaa...

nnt saya bg respon tau..


hahahahah

ZF said...

selalu terlepas bila zaty buat GA tapi kali ni asanya tak kot dah masukan zaty dalam bloglist ZF

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@muhamad hanif

heheheh.. tu la lmbt sngt..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ZF

haa.. t dah npak la ..:P..mini ga ja nie..doakan zaty supaya dpt wet bnyk .. t boleh zaty buat ga lgi....;P

nanakimie said...

hadiah utk nana xde?hehe....

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nanakimie

dh abes.. hehhehehe

Cik Ezy said...

nk adiah!
sambil wat muke comel..
ekeke

Sunah Sakura said...

akak punye ade tak? :D

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Cik Ezy

dh abes... hehehe..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Sunah Sakura

ngeh3.. akk nie....babab g kot...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY