Sunday, June 26, 2011

Sapa Suka Masakan Minang ?


Hari nie zaty nak tanya .. sapa suka masakan minang?.. zaty and family memang suka sangat masakan minang , terutama abah zaty , sebab dia keturunan minang kabau ..^.^ .. so salah sorang dari anak dia yang suka sangat , zaty la .. adik zaty tak berapa suka sangat .. paling best bila mama zaty buat DAGING MASAK DENDENG .. fuh !. meleleh air liuk tu ....:P.. kalau perangat sampai 2 3 hari lagi sedappppp...^.^
tapi hari nie kami tak makan daging masak dendeng tu ... kami makan ayam masak rendang , pecal,ikan bilis goreng dengan and ikan bakar.. dah sah - sah zaty tak makan pecal.. sebab zaty tak suka sayur...=.=


ayam masak rendang..nyammm2..!


auwwmmm.!jom makan ..=)

selamat menjamu selera..apa yang korang makan hari nie .. cer kongsi ngn zaty sikit..^.^





20 464 pengomen tegar !:

muhamad hanif said...

harini..

makan biskut cicah air suam je..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@muhamad hanif

diet ker ?..^.^

apa sal tak mkn nasi ?

Eera Shera said...

wah sedapnya..dah la x lunch lg ni..mak sy pun org minang..hehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Eera Shera

jom2 lunch ..^.^

oowh ya ka?.. mmg best kn dear klau mskn minangnie..=)

Cik Ezy said...

sangat sedap!
terliur tengok..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Cik Ezy

sdap2.. hehee

PinKy MoMMa said...

ari ni masak lomak cili api hehe ;)
tapi tak pernah cuba masakan minang lg..nak cuba gak skali..ce antar ce antar dik lalala~

MISS QASEH SAIFUDIN said...

wwaaahhh!!..sedap nye!..pos kat umah bole?,.hihi

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@PinKy MoMMa

sedap oooo.. mama zaty sllu buat telor masak lemak cili api..sdap jgk tu ...

nk antar erk?.. g basi mcm na?..;D

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@MISS QASEH SAIFUDIN


sedaaapp..^.^.. pos ?.. boleh .tkot basi ja..:P,,zaty ok ja.. hehehe

Nizam Ijam said...

sedap2...

”Kahwin Dengan Mayat”

PinKy MoMMa said...

nak jugakkkkkkk hiks ;)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@PinKy MoMMa

tnguuuu,,,:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nizam Ijam

btol3..^.^

Pak Syahot (sYaHir) said...

sodap lak tgk rendang tu...

genkconer said...

wah sedapnya...lapar lah...

genk tag awak

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/contest-blog-paling-kemas.html

Cik Rose Cute said...

Sedapnya....

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Pak Syahot (sYaHir)

mmg sodap..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@genkconer

thnx sbb tag zaty ..=)

t zaty join k..^.^

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Cik Rose Cute

heheh.. sdap2.. meh la try ..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY