Wednesday, June 8, 2011

Saya Sangat Suka Bila Internet Saya Laju Macam Siput .!



seharian internet takdak ,.. susah kot zaty nak update entry ney .. tapi zaty guna internet dari henset zaty , pas 2 cucuk saja dekat laptop ney .. sabar je lah .. nak buat keja pun jadi lambat .. rasa macam frust menongeng dah ney ..=(...

bila dah internet ney slow sangat zaty pun apa lagi main game la ..hek3..habis zaty godek dalam laptop ney kot2 ada game best .. tapi takdak .. semua game zaty main online ja... 2 la padah bila mula main game..=.=


start game !... nk taw last game macam mana dak ???



selalu main tak penah nya nak menang ... pasai apa pun tak taw la... memang game ney tak mau bagi ada pemenang kot ?..

thank you dekat pengkritik pasal blog zaty 2 , zaty akan ubah cara penulisan zaty ney ok ..=)
pas 2 pasal warna tulisan dekat koment box zaty 2, zaty akan tukar jugak 
pas 2 apa lagi erk?.. kalau ada apa2 yang tak kena lagi bagi taw zaty oke..=)..zaty akan ubah nya besok.. sekarang xbule ubah la.. tengok tajuk entry pun mesti ampa paham kan ..=)..thank again!.. lebiu ..;p..



2 464 pengomen tegar !:

gadis melayu said...

game favourite atia nie.. huhuhu..

ada formula nk maen nie.. kalau diperhati betol2.. lama2 akan paham jugak camner.. hehehehe..

game oh game...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@gadis melayu

ya ka ?.. mai la ajar zaty ney ... ;p.. tak pandai lagi ney ...=(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY