Monday, June 13, 2011

Segmen : Aku Seorang Blogger...



time orang dah nak tido baru la zaty boleh online .. sob2 sedeh tau .. di sebabkan zaty koncor laptop siang hari , so malam hari adik zaty pulak nak online .. ada 1 pc , tapi rosak .. benci toi la.. dah perbaik pun nak gelong lagi ..bakar jugak kang .. ha...jom lah zaty nak join segmen nie..=)


 5 SEBAB kenapa aku jadi blogger
  1. sebab nak jadi pemes mcm abg ben .!...sebab zaty suka luahankan apa yang zaty suka dekat sini .. zaty malas nak tulis dekat buku .. blog nie lah dairi zaty hari - hari .. kalau zaty tak update kira tak da benda nak cita la tu ...
  2. sebab nak ramai kawan - kawan 
  3. sebab zaty suka merapu dalm entry2 yang zaty buat .
  4. suka dengan pandangan or kritikan yang membina pasal blog zaty .
  5. suka dengan dunia maya nie .. 2 tahun nie zaty tak penah keluar berkwan dengan sapa sejak pindah dekat tempat baru nie , kawan zaty dalam dunia maya nie semakin bertambah ,..=).. sila percaya dengan sebab terakhir zaty nie..=)
tag :-

klik banner utk join




14 464 pengomen tegar !:

::iMs:: said...

salam jln2..sy cik ims..hadiah GA macaron awak dah sampai ke?

dAk EyTy ThOmeL said...

mcm menarik je nie...

Muhamad Syafiq said...

thanks sudi join.. jgn lupa terus update mana tau kamu salah seorang pemenang.. hehe :D

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Muhamad Syafiq

thnx wak..=)..

beres..=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@dAk EyTy ThOmeL

mmg best.. meh la join..=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@::iMs::

kmslm sis .. dah smpai .. sis buleh tgk kt entry ..http://cikedispedas.blogspot.com/2011/06/hadiah-dari-penganjur-contest-ga-sudah.html..

sdap lah macron 2... comel2.. xsmpai aty nk mkn...=)

Aku DaN SeSuAtU said...

jejalan sini:) dr segmen

A M E ! said...

hey there . ;)

ame singgah dari Blog Muhamad Syafiq . good luck ya and happy blogging . jemput singgah blog ame ya .

ohh , have a nice day ahead ya ! :D

A N E F F said...

singgah sini dari blog M.S segmen Aku Seorang Blogger :)

A N E F F said...

tahniah sbb tersenarai dalam top 20 Segmen Aku Seorang Blogger ^^,

AM singgah dari blog Muhammad Syafiq :)
keep on blogging !

A M E ! said...

hello !

ame singgah lagi dari blog Muhammad Syafiq . tahniah ya kamu tersenarai juga dalam top 20 Segmen Aku Seorang Blogger . good luck ya !

have a great day ahead . :D

Aku DaN SeSuAtU said...

tahniah..kita sama2 tersenarai top 20

kertas80gsm said...

hye :)

kami pun terpilih jadi top 20 juga ...

tahniah kepada anda :)

nabillah bolhassan said...

tahniah: kita sama2 terpilih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY