Thursday, June 23, 2011

Sudah Ada Penganti Baru , Yang Lama Di Buang Terus



untuk pengetahuan hampa semua , zaty dah ada penganti baru , setelah sekian lama menderita ..huk3.. makan kenyang , tidoq pun terlebih lena , mandi kuyup.. semua cukup lengkap dah .. sekarang dah heppy balik.!. thank sebab dah bagi zaty semangat lagi...!!..kalau hampa nka tau zaty menderita pasai apa kena la tengok entry lama nie dlu .. nanti baru hampa tau ..=)
sekarang masa untuk berpoya - poya lagi.!
dengan game - game menarik hati zaty .. auuwww..!
pening dengan entry kali nie?.. jangan biar diri anda pening sebegini .. hahaha..
nak tengok tak penganti baru zaty ??..serius ensom , lawa , comel cute dari yang sebelum nie .!.=)

tengok dekat baawah , nanti hampa tau la sapa ..^.^

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



comel kan2??.. comel macam zaty tak?.. *tadah besen cepat ,sat gi muntah naya ja..:P*
nak tau dak apa dah jadi pada kotak mouse selepas zaty guna mouse tu dak?.. cer teka dulu .. kalau betoi zaty bagi header free..!.=)..sapa cepat teka and betoi , zaty bagi header free.. tapi kalau ramai yang teka ,zaty undi guna random org k..=)..*agak -agak ada dak yang nka teka nie *




13 464 pengomen tegar !:

NasZ said...

huhu..memang menarik..haha..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : SAMBUNG CERITA INI ...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@NasZ

insyallh .. t zaty join na..=).. thnx sbb jmput..^.^

butique4u said...

kotak mouse tu zaty wat simpan brooch hehehe....

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@butique4u

hehheh.. t zaty bg tau jwpn dlm entry slpas nie tau ..=)...

PinKy MoMMa said...

adik kamu buat akak jeles lar..
nape pink?????

aduh sweet tau tak!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@PinKy MoMMa

hehe.. zaty mnat pink jugak..;P... sweet sngt2 .. jgn jelez akk..^.^

Eera Shera said...

comelnye mouse tu..dah la kaler pink.

ala nk jugak..mouse sy pun dah rosak x bli baru lg..hihi

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Eera Shera

mmg comel.. hehe.. suka2...alaa.. klau zaty bg kt era cm na zaty nak guna ..T______________T

iLa VaNiLLa said...

zaty simpan buat koleksi.. ^^

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@iLa VaNiLLa

jwpn akn d pertimbang kan ..^.^..hehe

msredcheesecake said...

cik izzaty,
kiut la tikus baru dier...

kotak tu letak gambar ke brg2 ke...hhee

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@msredcheesecake

tau xpa sis..;P..
jwpn d terima .. t tgk spa y kna ok..=)

*cik syu* said...

kucing akak buat brg mainan , dh kene geget .. :_)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY