Tuesday, June 14, 2011

Sunah Sakura Ajak Conteng Ujang!



alahi sis sunah .. kesian rasa nya nk buat pasal ujang nie .. tapi kan zaty tetap nak buat jugak... ehhehe.. ado aku kesah ..:P..zaty tau uajng kan sporting .. cewah ..hambik hati dulu seblom nak conteng kau2 punya ..:P

semlam zaty dah buat entry pasal flash header dekat sini pas 2 zaty selitkanlah header ujang yang asyik kentut di merata2 tu ..,,
nie hasil conteng semalam


tapi hari zaty buat lagi .. kan zaty dah bagi tau dalm entry semalam yang zaty akan conteng lagi..;P

nie hasil contengan untuk hari nie..=)


ada perubahan sikit dekat muka ujang tu kan... .maksud dari conteng tu , zaty nak gtau yang ujang qeyaw sampai meleleh hingus , dengan jambang tak bercukur , dai yang berkerut , bukan 3 line na.., sambil msj sis yana sebab rindu sis yana .. hayooo...;P

pendapat pasal header baru ujang :-
-sempoi .!
- tak berat mcm dulu zaty rasa..
- ayeem yang kreatif.! suka lah ayeem buat macam nie...^.^
- simple.. terbaik.!  


tak mau merapu dah ... zaty g kena gam dengan ujang .. ahhaha...

klik sini untuk join 




11 464 pengomen tegar !:

Sunah Sakura said...

ahahah! ape tu ade typo lak! si ketut busuk... :p

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Sunah Sakura

2 lah ... ada typo..! zaty xlrt nk buat dah .. ney msuk kli ke 3 conteng... hahah...ketaq tgn nk pgg pen ..:P

mas saari said...

nak buat gaklah tapi letih nk tunggu loading blog ujang...internet kat opis lembab gile..huhuhu

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mas saari

sbar akak... t pasti bule buat ..:p..

muhamad hanif said...

ketut busukk..ketut busukk..ketut busukk..ketut busukk..ketut busukk..ketut busukk..ketut busukk..

hahahahah

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@muhamad hanif

muhahahahahha

gadis melayu said...

hahahaha.. dh jd trademark abg ujang kentut.. heeee~

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@gadis melayu

taw xpa.. hhehe

meaw said...

janguttttttt panjang !

Ujang9897 said...

hancus...=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Ujang9897

eleh2... ujang nk kta lawa la 2... paham dah .. ahhahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY