Monday, June 13, 2011

Tahniah Follower Ke 800.



untuk pengetahuan semua orang kampung , sekrang nie follower zaty dah masuk ke 800 ... thank sebab follow blog yang perasan comel ..:p .. tapi memang comel pun... huahuahua..=.=

zaty tak ada apa nak bagi sebenarnya .. tapi zaty boleh bagi award dekat follower ke 800 sebagai tnda zaty hargai follower zaty ..=)..

terima lah dengan hati yang terbuka ..=)


zaty hanya mampu buat yang nie saja sebenar nya .. zaty tengah sakit pala sekarang , so zaty tak boleh nak bagi apa - apa yang berharga .. apa yang ak dok merapu nie ??

ambik lah wahai EDINA KASYAH ..=)




4 464 pengomen tegar !:

EZAN IDMA said...

wah lawanye :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@EZAN IDMA

biada je ni dear..=)

Edina Kasyah said...

oohhh semat award!! dh amek.

sori2..keje giler bertimbun ari ni. bru on9..okeh! tenks dear =)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Edina Kasyah

so k dear..=)... wc..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY