Tuesday, June 14, 2011

Terkesima Dengan Header Flash Mereka


masa zaty dok BW dlm segmen abg ben tadi zaty jumpa banyak header yang cantik - cantik , terutama header flash yang blogger lin gila kan tu ..:P.. termasuk zaty lah .. haha..comel comel kot .. pas tu boleh main dengan header depa lagi fuh.! terbaik lah !... 

header flash yang menarik mata zaty :-



dekat flash header nie boleh main tarik - tarik nama celoteh si alya tu tau .. siap ada bubble2 yang keluar lagi .. suka - suka.. i like pink..:P


yang nie header si pari pari cokodok ... comelkan ... kemana saja curse di gerakan mesti si pari - pari nie akan pergi .. kira macam dengaq cakap la... hek3... pink lagi ...:P



alahai .. bila la si mamat ujang nie tukar header pun tak taw .. rasa-rasa tadi buka header lain, tak sat buka yang lin.. xlarat tenyah mata dah , macam xcaya la...hampa nak tau apa sudah jadi dengan header nie bila dapat dekat zaty ..?..meh tengok dekat bawah 


disebabkan header flash nie ada pen , tak sangka pulak bila boleh tulis .. dah tulis siap print screen lagi la.. seyes tiap - tiap hari zaty akan kunjung blog kau ujang oii.. hahaha..jangan marah .. kalau mrah zaty bagi tau sis yana ..:P



sat g zaty update lain pasal header flash nie taw .. tak jumpa lagi yang menarik mata setakat nie..=)

p/s :- jangan marah ye..=P








16 464 pengomen tegar !:

Mrs. Farhan said...

Wahhh, menarik la header ujang tu.

mas saari said...

akak pun jeles gak!
teringin plak nak flash2 ni...

Sunah Sakura said...

wahahahha! tadi akak pun gi conteng header ujang! :p

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Mrs. Farhan

taw xpa dear..=).. buleh conteng2 g..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mas saari

2 lah akk .. ada spa2 xnk buat utk kita dua ney pun tak taw laa...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Sunah Sakura

taw xpa akak.. ehhe.. tgu pas ni gliran akk pulak..:P

Ujang9897 said...

wahahahaha...siot jer...

derm...ramai pulak tu yg conteng..grrr

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Ujang9897

pandai la tukang y buat header nei .. suka2... stg nk p conteng lin..:P

...Minah BluR... said...

macam mne lah nak buat cmtuh hehe..
teringin

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@...Minah BluR...

2 la.. zaty pun xtaw cm mna depa wat ... huk2..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hakhak..yg abg ujang plg xtahan tu.. =)

PinKy MoMMa said...

hahahahaha lawak la kamu conteng..mmg dia kuat kentut ;p

ish teringin nak jugak ni huhu..
mcm best je..

Isteri Encek Bard said...

hahha ramia conteng header uajng

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

taw xpa.. smart kn header dia..:D

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@PinKy MoMMa

hek3... abes la header ujang kna conteng pas nie ..:P...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Isteri Encek Bard

taw xpa sis ... jmput la conteng skli ... wah ...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY