Sunday, June 26, 2011

Tersentap Dengan Kata - Kata Seorang Blogger !


Hari nie baru zaty tau ada orang yang tak suka dengan zaty , pedih kot dengan kata - kata MANIS yang si blogger nie kata , memang menusuk ke jantung lah ...=).. mula - mula zaty just buka shoutbox zaty kat tepi tu , pastu tengok -tongok ada blogger tinggalkan jejak dia kat situ , bila zaty baca ingat macam dia saja - saja ja , padan la zaty pun baru baca yang atas..bila tengok kat bawah ait .! nama dia jugak.. aishh.. sudah.. terasa jugak kata - kata 2..=).. bila zaty buka tengok sapa orang tu , zaty rasa dia nie newbie kot, follower baru da 34 follower.. zaty malas nak kacau follower dia tu lantak dia r...setahu zaty ,zaty tak penah la lagi nak buat kacau dekat blog orang lain ..makan pulut kacau ada r...=.=.

nasib bek lak shoutbox zaty tu orang lain tak boleh tengok, hanya zaty sorang ja yang boleh tengok, tak tau pasai apa tiba - tiba shoutbox tu menyorok tak mau bagi orang lain baca..nak tau apa yang dia kata tengok kat bawah lah , tak ada edit ok..


memang zaty BUNCIT , LENGAN HITAM MACAM NEGRO ,ISI PEROT NAK TERKELUAR..

  • nak buat macam mana dah zaty makan lalu ,mak bapak jaga dengan elok ,so buncit lah ..^.^..sila jangan jelez yo..=)
  • zaty bukan nya perfect macam orang lin nak putih - putih nie , kalau awak dah cakap lengan zaty macam NEGRO , bermakna zaty nie pemes lah .. negro semua orang kenai..=.=..
  • kritikan ISI PEROT NAK TERKELUAR nie napak sangat ekau tak ada idea nak kata kat zaty kan3...??..

thank sebab kata macam tu ..=)..t kalau lah zaty kurus and dah cerah macam orang putih tu tolong la kutuk lagi ..^.^.. ..lin kali nak tegur boleh ,zaty terima semua teguran dari orang , zaty tak akan melenting tak tentu pasal kalau orang cakap dengan zaty lek lok.. BUDI BAHASA BUDAYA KITA..=).. kalau ada sapa -sapa yang tak puas hati or apa - apa meh bagi tau zaty sekarang ..=)



49 464 pengomen tegar !:

BeloG MTT said...

Laaa apa la cantik sangat bahasa dia guna tuh.. =='

Takot orang lain guna pakai ID dia jer tuh... Try tanya dulu okay dear jangan nanti jadi salah faham berpanjangan.. :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@BeloG MTT

tu la.. cantikan.. myb jgk.. zaty dah tya dya .. tgu feedback dri tuan empunya blog ja...

Sunah Sakura said...

aduhhh...pedihnya kata2 dia tu... aduiii...nape la nak carik pasal macam tu... huhuhu..

ZF said...

ish3 ada jugak orang yang macam ni.... pedih lak kata2 tu...

~syue~ said...

haishh.. org yg tulis tu xda sivik agaknya zaty...

-.-

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Sunah Sakura

tak tau nak kta la sis... nk msj dya kt fb xboleh ...nk tya tgk ..

s u a r a h e a R t y said...

erk . . .mcm ni pun ada. . .org kata , kdg bila org jelez or mgata kita , tu slh satu cara dia tunjukkan kekaguman dia pada kita. . .hehehe. . .so , CHILL !

♥yaya budak suka embun♥ said...

indahnya budi bahasa dia. sabar ye :D

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ZF

tu lah kn...=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@~syue~

myb la kot.. zaty pun tak tau nk kta la...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@s u a r a h e a R t y

hik3.. btol2...nk puji tkot kita kembang .. so kta cm tu lah .. ehhehe.. CHILL...=)

*cik syu* said...

ape sal lh die tak puas hati sgtt .. mulot pn men lepas .. sbr jerlh sis :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@♥yaya budak suka embun♥

dah mcm iklan cewingam lak..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@*cik syu*

tu la . ..sis pun bru first time msok blog dia... heran2...=)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

buat tak layan je dgn orang cmtu.. heee~

saiazuan said...

abaikan la.. shoutbox je tu.. dia brani kutuk kt text, bkn dgn mulut... abaikan.. bynk2 sbr :D

jalan2 sini :D

list move bulan depan
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

mira nasiruddin said...

jgn risau sangat, bese nye t owg yg kne kn owg 2 msty y'kne alek

mas saari said...

eeeeee...mmg kurang diajarlah kata2 dia tu! tak sedar diri punya org!

buat tak tahu je zaty...

Cik Ezy said...

isk..
pe la.. die nk tgor tp xkene.
dh la bhse tu agk krng ajar..
nk tgor pon tgor la leklok.

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri

heheh.. btol2..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@saiazuan

heheh.. thnx sbb g smngt..=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mira nasiruddin

hrap2 dya xbuat kt org lain lah ...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mas saari

tu la.. sdih jgk la dya kta mcm tu ...

orite akk..=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Cik Ezy

btol2.. budi bhsa budaya kita..=)

Nik Azny said...

ada jugak ke blloger yg mcmtu? Isk3. sabar jelaaa ye. we olls support you :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nik Azny

thnx dear.! =).. terharu nya...

Aretikz said...

1st time singgah ^_^

Sabar jak lah.. cool.. memang budi bahasanya agak kureng.. xptut dia berkata bgitu..

tapi ini pndapat sya k.. mungkin zaty kena amek apa hikmah disebaliknya.. rasanya zaty tahu tang mana dia nak tegur sbnarnya.. skadr pndpt.. jgn marah k.. ^_^

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Aretikz

thnx 4 coming..=)

sabr kn separuh dri pda iman...
btol tu .. zaty tahu ... heheh.. so k dear.. zaty ambik teguran tu ye =)
zaty tak marah aih.. gheheheh..

Alya Esprézzo said...

erkk...wahhhhhhhhhh sentap gak!! haihh sabar la yer zaty.. T______T

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Alya Esprézzo

sennntapp... ok dear..=)

Nadzirah K. said...

buat x taw je dengan orang mcm tu...
hehehe..
salam perkenalan:)

Budak Botak said...

Adeiiii sapa la pulak nie. X kenal pon, he3...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nadzirah K.

btol tu .. tgk jelah apa nk jdi pas nie...=)

slm perkenalan jugak..^.^

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Budak Botak

newbie... enth bdk botak.. zaty pun tak kenai... ehhehe

ecadwinkyasha said...

eu..kureng asam sungguh ayat dia.hoho

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ecadwinkyasha
hik2.. sbor jelah ..=)

Rin_Aff said...

sabar ye dik...
macam2 org skrg ni...
biar Allah sahaja yang membalasnya...

anismelon said...

agak kurang ajar disitu..wat bodo je..dye jeles la toh..blog dye xpemes..

farhan said...

saya pun newbie jgk..tapi blog saya memang best heh..teruknya bahasa org yg mengata tu...dia jealous kot..

Munna said...

abaikan je dia zaty....kurang kasih syg gamaknya.....^^

Farahani Ishak said...

xpatot2..kasi lempang laju2 la..!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Rin_Aff

ye akk...=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@anismelon

hik3.. tu r.. bkn leh lyan sngt..;P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@farhan

enth la ..zaty pun tak tau nak kta la..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Munna

hek3.. myb dya nk tpmag ksih syg ngn zaty kot..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Farahani Ishak

zaty tkot nk lmpang org .. jom mkn lempeng..^.^

Nens Collection said...

ade jgak org mcmtu..haisshhh..sabar zaty...pedulik ape aku ( jozan MRL )

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nens Collection

tu lah .. btol2.. heheh..senyum ..^.^

Nadya O'Conner said...

sabar yer zatty..nad rasa apa yg dia kata tu tak macam nad tengok pon..apa dia tu perfect sangat ka??hish..xda sivik punya orang..budi bahasa budaya kita..hush..sedih dengan melayu yg tak suka melayu lain naik..:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY