Wednesday, June 8, 2011

Virgin Coconut Oil Membuatkan Diriku Lebih Berkeyakinan !



dalam senyap2 zaty da makan VCO a.k.a Virgin Coconut Oil, perubahan memang nampak sangat2 ketara lah .!.. rugi kalau sapa yang tak makan tu .. murah ja lah ..baru rm 39.90 .. ubat yang mahal - mahal ampa boleh beli , takkan dengan harga rm39.90 tak boleh belikan ..=)


zaty makan yang jenis soft gel ney .. zaty mula nampak kesan dalam 1 minggu lebih , tak sampai 2 minggu wa cakap sama lu ..:P..untuk pengetahuan ampa semua , muka zaty memang cepat di tumbuhi jururawat jerawat , pas 2 masalah pembuangan y agak susah sikit, badan agak montel,sengugut yang teruk kira pakej lah semua ney .. tapi lepas makan masalah yang zaty sebut tadi tu semua dah TAK ADA lagi dengan jaya nya.!..muka dah tak dak jerawat lagi .. kalau ada pun time ujung bulan n awai bulan .. mesti dah taw kan sebab apa ..:P..kalau xcaya meh tengok gambar zaty sebelom n selepas


perasan tak gambar sebelom makan VCO ney .. ada jururawat kat ataih dai cek 2.. lepas 2 ada parut2 lepas jerawat kecut n bekas parut dari demam campak dekat pipi zaty 2.. haa.. meh tengok gambar selepas makan VCO pulak ..=)




ada perubahan kan?.. untuk pengetahuan ampa gambar ney zaty tak edit ok...di ulang TAK EDIT ..kesan jerawat dah tak ada lagi .! =),.. tapi kesan parut dekat pipi ada lagi ..ney baru 2 minggu zaty makan .. so ...sapa2 yang nakkan perubahan , tapi nak yang murah , lepas 2 tak ada kesan sampingan makan lah VCO ney ... mula2 memang ada kesan sampingan macam sakit badan n sebagainya .. tapi lepas 2 memang dah tak ada sakit2 lagi ... maklum la ubat baru nak mesra dengan badan kita .. =)..muka pun lembut ja ... alahai...

zaty sudah cuba.. anda bagaimana?..nak cantik cam irine nadia marcello jugak !..=.=


12 464 pengomen tegar !:

Farah Shamsudin said...

wahh! yerla.. nampak perubahan tuu..nak try la nanti.. farah ni ada senggugut.. kalau dah dtg tu, mau 2 hari terbaring tak boleh buat apa..

Budak Botak said...

He3, dah jadi promoter ye. Bagus2...

shiema sufian said...

alaaaaaaaaaaa. nk try jugak tapi tataw nak beli dkt mane -.-'

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Farah Shamsudin

btol 2 farah ...sama cm zaty la... klu sengugut 2 smpai pucat muka2 .. abes 1 bdn sejuk .. tpi bla mkn ney alhmdlh laa.. =)

klu nk vco ney bule pm zaty kt fb ..=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Budak Botak

heheh... nak bagi taw kebenaran sama .. :p.. bila dah guna baru taw betol ke tak ..hehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@shiema sufian

kalau nak pm zaty kt fb ..=)

redzwanie redzmann said...

wanie pon baru mkn VCO nie..:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@redzwanie redzmann

tgu kesan nya t wnie..=)..

pasti menakjubkan..=)

saya YANA said...

Yana pon rasa macam nak cuba... tapi muka Yana xde mende kot.. cme biasa la hormon kitakn slalu berubah2.. hehe..senang timbul, senang juga hilngnya..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@saya YANA

btol 2 yana .. zaty try sbb muka zaty ada kesan parut cmpak n jerawat y cpt tumbuh ... huuhuh... silap mkn mesty nek ..=(

syuhada.awan said...

VCO the best ! :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@syuhada.awan

BTOL 2 DEAR..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY