Sunday, July 17, 2011

1 GiveAway Akan Berlangsung Tak Lama Lagi.



Rasanya zaty nak buat entry pendek ja kot ni .. tak larat nak taip panjang2 .. tiba - tiba ja sakit hidung , sora pun serak - serak macam ella la pulak dah ..:P.. sambung balik dari ayat tergantung tadi tu ..:p ..di sebabkan ulang tahun perkahwinan perkenalanan a.k.a kaple selama 5 tahun zaty dengan en cinta hati pada 2,zaty nak buat GA lah ... walaupun zaty sekarang ni dah jarang nak update , tapi tiap - tiap malam sebelom zaty tido zaty akan buka blog dulu sebelom tidoq.. tapi hampa ja yang tak tau zaty online ka dak ..:p, hehehe.. tunggu entry selepas ni pasal GA tu k..=)


5 464 pengomen tegar !:

Panggil aku Han said...

kna tggu ni...heheh :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Panggil aku Han

tnggu jgn tk tnguu...:P

Cik Ezy said...

kalo boleh nk join jgk la..
=)

ZF said...

ku menunggu....

Aimifiqa said...

tak sbr nak join. nnt bgtaw ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY