Sunday, July 24, 2011

Apa Menu Tengah Hari Korang Hari Ni Ya?



bosan nya , bila cuti tk tau nk pi mana , nak buat apa..=.=.. bila tk cuti gatai2 nak mintak cuti .. lagu tu la perangai zaty ...:p...tapi hari ni rasa nya zaty nak siapkan semua kerja zaty yang tertunggak ni , dan sebentar lagi zaty akn keluarkan list blogger yang zaty join ga zaty baru2 ni ok ..=).. sori lama sangat tk keluarkan senarai tu ..hope korang sabar nya ...

dan kebesokan harinya zaty akan umum kan sapa pemenang nya ..=)..

hari ni pa yang hampa semua makan , mesti sedap2 kn2...;P.. menu zaty hari ni mee soto ... peberet zaty ni ... tk makan nasi sehari pun tk apa... janji mee soto ada..^.^



dua kali tambah kot ... sedap sangt ... zaty tak suka buah taugeh ngn kacang , sebab zaty tk suka la..:p.. just buh mee ,ayam , sambal, kuah .. dah cukup..^.^

jom zaty nk sambung makan ja na ..=)

p/s :- hampa makan apa tengah ari ni ??

 

3 464 pengomen tegar !:

c genk bah ne said...

tgh hari ni genk nak makan nasi,aym goreng + sambal Belacan + sambal mangga...
fuhhh!!! sedapp

shiema sufian said...

alaaaaaa, shiema tak mam lagi. rindu nye masakan umi -.-'

PinKy MoMMa said...

sis suka makan benda bersup camni daripada nasi huhu..jemu kalau makan nasi hari hari hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY