Saturday, July 9, 2011

Azean Irdawaty Melawat Tempat Ku Bekerja



di pendek kan cerita tadi around 12 tgh hari tadi ,zaty ternampak kelibat seorang artis ni dekat depan kedai ni, ingatkan pelanduk 2 rupa bila di usya sikit - sikit muka dia ,eh2.. betol lah ni ARTIS .. wah .. ada jugak artis yang singgah kedai kami ni .. maklum la kedai yang zatdy kerja ni depan pintu msauk shopping complex.. so bila masuk nampak la kedai yang zaty dok kerja ni ..
terkaku selama 10 minit, zaty and member terus tak boleh nak bangun dari tempat duduk tu , pakat dok qeling 1 sama lain ... HAHA, baru hari ke dua kerja dah jumpa artis..:P.. bertuah nya zaty ni ...^.^..hampa nak tau ka dengan sapa zaty jumpa?.. dengan perlakon terkenaliaitu AZEAN IRDAWATY , ala yang anak dia benji tu ..:p..zaty rasa dia mai dengan family dia kot .. sebab zaty tengok dekat luar macam ramai ja .. ramai yang tak perasan dia .. laki dia siap belek - belek kasut lagi .... lupa nak mintak autograp la pulak .. maklum la dah keras atas kerus tak boleh gerak dah .. HAHA..dia my shopping dekat SP PLAZA ja pun.. kalau orang perasan tu kira hampa kenai la pelakon ni .. zaty selalu tengok dia belakon .. tapi tak la hafal semua lakonan dia tu ..;P.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY