Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Dengan lafas bismillah zaty join ya abg ben , setelah lama tak join ..ingat ary ni abg ben dah tak buat segmen lagi ..;P.. baru ja jiran blog zaty si alya tu tegur sebab lama tak join segmen abg ben..:p


Santai Bersama BEN ASHAARI

di sebab kan lama zaty tinggal blog ni , mesti ada kekurangan .. so kalau ada yang tak sedap mata memandang sila koment ...^.^

picit ja cap abg ben untuk join...=)


6 464 pengomen tegar !:

ɀʉɱʁɩ said...

bebunga bungi...huhuhu

http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

(: gebangkembang :) said...

ok je nice :)

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Goblogz said...

kritik : mana butang folo, asal aku cari xjumpa

kritik blog aku kembali
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Zaty, nanti buang widget gengblogger.com k, sbb asyik kuar benda yg suruh login je. Huhuhu.

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

my FELT shop said...

saya tag kamu

http://myfeltshop.blogspot.com/2011/08/ga-happy-birthday-ayesha-ramlee.html

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY