Friday, July 1, 2011

day 16 - guru sekolah anda yang paling anda suka




Wah .. dah hari ke 16 ye zaty teruskan cabaran nie... masti bertenaga lagi...=.=.

cikgu yang paling suka ramai .. main zaty nak cerita cikgu yang zaty suka masa dekat sekolah rendah dulu.. masa dekat sekolah rendah dulu ada la sorang cikgu ni nama roslina, dia baik ,caring, comel  .. hehhe.. dia jadi cikgu class zaty masa zaty darjah 6 ,dia cikgu math,memang patot zaty suka la sebab tu subjet kegemaran zaty dulu ..:p.. dia selalu tunjuk ajarku sifu macam mana nak buat keja sekolah lah,apa la.. if ada apa -apa hal mesti zaty akan rujuk dia , sebab dia tak lokek ilmu nak beritahu zaty , dan paling banyak cikgu tu lah yang sangup layan kerenah zaty ..:P

cikgu masa sekolah menengah ,zaty rasa tak ada sangat kot, sebab semua nya yang baik and zaty suka .. sebab sekolah menengah kan ramai cikgu so tak dan nak pilih yang mana 1 zaty suka , semua baik - baik belaka lah .. tak ada 1 pun yang tak ok bagi zaty ..=)





11 464 pengomen tegar !:

Zuha said...

sabo jela....

kalau ada satu juta...dh tentula nk bukak bussiness...kan...

http://mat-jungle.blogspot.com/

EZAN IDMA said...

cikgu yg diingati biasenye cikgu disiplin hehee

lieynanilaz said...

so cute...hepi blogging ya..:)

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

Sunah Sakura said...

dulu ade la jugak guru yang jadi kesukaan..hehehe..

da tukar header?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Zuha

btol tu.. ehhehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@EZAN IDMA

heheh.. cikgu kejam...;P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@lieynanilaz

thnx dear..=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Andrik McVean

thnx 4 coming... orite i will hit u back..=)

Mohd Zakwan said...

Anda telah di-tag untuk join giveaway .. kalau rajin meh la join ..hehe :)
http://smileasuwant.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Sunah Sakura

heheh.. spa guru yang akk suka tu ?.;p..

a'ah.. ehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY