Thursday, July 7, 2011

day 22 - tarikh tarikh penting dalam hidop anda



hari ni zaty update entry awal sikit ya .. zaty tau korang kempunan dengan entry zaty yang isinya melencong entah kemana.. ada ku kesah .. sebab ni blog zaty ..:P.. zaty tulis dari hati tau .. no aiq kopi pasta paste na.... hari ni hari pertama zaty mulakan kerja .. sokong zaty k.. zaty takut lepas balik kerja ,zaty akan kata esok tak mau pi kerja dah .. hahah.. terukkan zaty ..:P

tengok zaty merapu lagi...;P.. ala.. pas ni hampa pasti rindu dekat zaty kan2.. sebab zaty buat entry tak banyak dah .. pas tu tak boleh nak join segmen abg ben lagi..T_____________________T.. isi larik dari tajuk entry lagi..=.=..

tarikh penting dalam hidup zaty ialah :-

  • bila zaty di lahirkan pada hari bulan 24/09/1990.. *please take note ok.. sebab zaty tunggu hadiah hampa.*HAHA..
  • tarikh lahir abah zaty pada 09/10/1967 ,tarikh nie memang penting bagi zaty ..=)..sebab abah zaty yang banyak bersusah payah nak besarkan zaty sampai sekarang ni ..=(
  • tarikh lahir mama zaty pada 05/10/1968 ,tarikh ni lagi penting sebab mama zaty yang bersusah payah melahirkan zaty secara normal.. bukan macam adik zaty , dia keluar ikot perot ..HAHA..
  • tarikh lahir adik zaty pada 06/12/1995.. budak ni tak sabaq nak tunggu tahun baru tu yang keluaq awai ..=.=.
  • tarikh penting yang ke 2 terakhir adalah tarikh lahir en cinta hati pada 23/03/1989.. tua setahu dari zaty, tapi akai jenuh ..=.=.. tak jemu melayan kerana si 'DIA'..=)
  • last tarikh penting bagi zaty hari ulang tahun perkahwinan perkenalan kami pada 22/07/2007 .. ce teka berapa lama dah kami berkenalan ni ..:p..alhamdulillah kami kekal sampai sekarang..=)







7 464 pengomen tegar !:

cik lya said...

epy besday!!!heheh tetibee

Nadya O'Conner said...

wow..hehe..nad letak iklan blogshop nad kat atas..:)

Cik Ezy said...

saye pon lahir bulan 9..
ekeke

shiema sufian said...

lama dah tak singgah sini -.-'

NasZ said...

semoga bahagia dengan si cinta awak ek?..

minta tolong bagi pendapat bleh?

MOHD NASER.com

QUEENPINK said...

Salam

Terima kasih ye..QUEENPINK dah terima hadiah sleeping mask semalam.

QUEENPINK suka warna itu.Warna PINK.

aleen aiden said...

semoga relationship korang last 4eva.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY