Friday, July 1, 2011

Kenapa Add Kalau Tak Tegur?


Ramai nya yang add zaty dekat fb nie.. ada yang kenal ada yang tak kenal .. ada yang zaty dah approve ada yang tak approve.. kalau tak caya p la tengok friend list zaty dalam fb tu , ramai kot... uppss.. lupa zaty privatekan friend..:p..

kalau di ikotkan ramai yang add.. tak caya?,tengok sini


ramaikan .. waaa ,nanti mesti korang kata zaty retis sombongkan ..ya! memang zaty sombong.. sebab bila zaty aprrove korang diam membisu tanpa kata - kata .!... buat penoh list friend zaty ja..kadang - kadang yang nak melucah banyak sangat ..=.=.. agak -agak la nak melucah pun , tak nampak DP aku pakai tudung ka pun tak tau la..kadang - kadang junior ex sekolah zaty yang dok add, pada hal zaty pun tak kenai ,maklum la budak - budak baru mana nak tau .. ada tu pulak dari cinta hati punya member .. arrhh.. hampa add aku ni nak kata friend hampa ramai ka?.. ramai saja tapi sombong buat apa.. dengan senang hati and ringan jari jemari montok nie picit remove friend .. wasallam..tolong la jangan add kalau tak mau tegur ..=).. 


pesanan dari IZZATY HEDRY.. 



12 464 pengomen tegar !:

kotak bulat said...

mmg ramai yg add tp senyap je..bodo itu olang..uppss..kasa pulak

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@kotak bulat

tau tak pa . bajet pemes kot..=.=

dAk EyTy ThOmeL said...

betul2 mybe semua sama je kot,,,ade yg nk penuh kan frendz list,,,sape byk lagi bangga kot,,,

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@dAk EyTy ThOmeL

semak oo ada 0rg mcm tu ..

NadiRah said...

yup..
apprve pon sebab byk mutual fren..
kang kate sombong..huk3

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@NadiRah

taw xpa nad.. kdg2 y matual tu la y dok smbong pun...=.=

HafizRahman.com said...

blum add lagi..hehe...belajar kt mana nie?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@HafizRahman.com

hahah.. :p.. zaty xbljaq ..zaty stay dlm kuarters mrsm merbok..^.^

Wanie said...

mungkin kalau nak add kena bagi mesej sekali..
baru kite kena l sape org tu..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Wanie

myb .. ha...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Wanie

myb .. ha...

EZAN IDMA said...

add sebb nk banak kawn kot. tp tak tegor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY