Tuesday, July 5, 2011

Ku Sangka DiBaham Oleh Harimau , Tapi Di baham Oleh


Hari nie zaty tak banyak update entry lagi , atas sebab tertentu .nanti zaty bagi tau apa sebabnya tu ..=)..zaty nak cerita sedikti pasal pagi tadi nie, zaty nie seorang jenis kuat mengusik budak - budak kecik ni, mama zaty da jaga baby nie , umur 1 tahun 7 bulan baby ni jenis tak banyak cakap , berat mulut gi kot... nak ajak cakap pun dai buat tak tau ...=.=.. masa baby nie dok tengok tv tadi ,zaty ngusik dia... zaty just cakap AMBIK MAMA KAMI , dengan spontan dia beqalih tengok zaty dok peluk mama zaty dia terus mai , .. hampa jangan ingat dia mai saja na. dia mai ngap.! tangan zaty .. bengkak kot... dekat mama zaty dia tak ngap pun..=.=... zaty ja jadi mangsa dia .. sebab zaty kuat ngusik..:P...selang bapa jam zaty kacau lagi ... la ni dok lena terlentang la.. siap depa tangan lagi ..kalau tido cukup lama.. .=.=


kejam nya baby nie... mula - mula tak perasan lagi... dekat 15 mint lepas kena ngap ! baru perasan... lengoh la lengan nie...

kesimpulannya :- ni lah padah bila kacau baby yang baru tumbuh gigi...=.=




5 464 pengomen tegar !:

eintan nurfuzie said...

http://nurfuzie.blogspot.com/2011/07/bloglist-pencarian-cik-en-dan-blog.html
jom join bloglist cik en

nurul nadia nasir said...

hihi sian zaty yerr tu lah nakal sgt kaco bebudak nii hihi

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@eintan nurfuzie

ti zaty join k..=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nurul nadia nasir

2 la .. nsib bdn ..:p..tpi still kcau lagi..^.^

Cik Ezy said...

msti sakit kan..
hehek..
sllu sgt dh kene geget ngn baby,,
wuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY