Monday, July 11, 2011

Macam Mana Cara Nak Unfollow Blog Erk?


Dah 2 hari zaty tak update blog ni, rasa macam jangal la pulak nak taip ..muahaha.. hari ni zaty cuti ,so boleh la update sikit blog ni . mula - mula ingat pagi tadi zaty nak update terus blog ni , tapi mata ni asyik mengantuk ja,aura letih ada lagi kot.. haha.. pe2 pun sekarang baru zaty nak update.. jap2.. zaty nak tanya macam mana nak UNFOLLOW blog orang erk ?.. ada sapa - sapa tau tak ?.. nama ja follower dah 9++ tapi nak UNFOLLOW blog pun tak tau .. hahaha..

so kalau ada sapa - sapa tau bagi tau zaty k.=)




4 464 pengomen tegar !:

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

hehe... OK2.. mula2 :

Dashboard > Manage > Pilih blog yang nak unfollow > Setting > Stop following this site > Stop following... DONE... (^^,)

Miss Cupcake said...

hehe..ok first,pegi kat blog yg xnak follow tu..nampak kan button follow kat navbar,tumblr button atau mana2 yg ada follow punya word,tekan..then tekan stop following..tapi biasanya jadi kat navbar lah..:)hope ada followers macam sis..9++..macam saya nie...1++ jea..

tomato said...

nak unfolow tomato ke T_T

Cik Kamoo said...

uiks...pesal nk unfollow plak...heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY