Wednesday, July 20, 2011

Padah Ketika Berkhayal Semasa Menunggang Motosikal



hari ni hari yang paling teruk zaty rasa, sebab kerja non stop sampai tak ada masa untuk makan.. bila dah habis wat 1 kerja 1 kerja pulak baru sampai .. memang letih sangat - sangat lah ..pastu masa balik zaty dok khayal atas moto sorang - sorang .. ni dah masuk 2 kali zaty berkhayal atas moto time magrib .. masyallah .. apa nak jadi dengan zaty ni pun tak tau la..entry lepas pun zaty ada bagi tau pasal berkhayal atas moto.. sebab zaty khayal hari ni sebab zaty ternampak orang y sererupa dengan  seorang insan yang penah zaty kenal satu ketika dahulu ,masa tu zaty sibuk dok buat kerja ,entah macam mana terpangung kepala ni tengok dekat depan . tengok sekali macam orang yang zaty kenal .. tengok kali ke2 .. bukan...T____________T.. sedih nya rasa.. dulu kami sangat rapat.!.. tapi sekarang ni dia dah jauhkan diri dari zaty semenjak tahun 2008 lagi .. tapi ingatan zaty pada dia masih kukuh .!..zaty harap sangat dia boleh jadi bff zaty ..tapi zaty hampa sangat - sangat .. sebab dia menjauhkan diri dari zaty ... zaty tau dulu silap zaty semua tu... tapi zaty nak baik - baik balik dengan dia... serius hati ni tetap rindu dengan dia lagi ... wah !....


tak boleh cerita habis dekat sini .. sat gi kantoi tak ke naya ja..:P..


p/s:- pada yang dah join ga zaty dekat sini ,t zaty terjah entry hampa na .. ada beberapa dah yang zaty terjah .. sori zaty agak sibuk sikit..=)..jangan risau zaty tetap akan baca..^.^.. 



2 464 pengomen tegar !:

Shuk_ArChie said...

Ala... goreng la cerita sampai habis... hehehe ;)

Pure Mahabbah Fillah said...

assalm...
ai zety tomeey...uhuuhu
bes pa berkhayal msa tgh drive..uhuuuuh
tp klu Ruby naek mto..
ska nyanyio...huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY